2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😖😣😂منتظر بودی انگار ای بابالاقل نیم ساعت پیشت بود آخه چه وضعشه

داشت فیلم میدید گفتم بلند شد بخواب گفت نه خوابم نمیاد منم چشا قلبی شد، فیلم تموم شد گرفت خوابید🤣🤣🤣

نه انتظار داشتم یکم باهام صحبت کنه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
والا الان پسر همسایمون با زن خراب در حال تپ تپ کردنن شوهر من پشتشو کرده به من خوابیده منم هندسفری گذ ...

دوست مجرد منم همش سفره شهرنمونده نرفته

مطلقه هم داریما خودشو نجات داده الان عشق میکنه

من چیییی

هیچچچچی کپک زدم کسط هال

از عشق و حال منظورت چیه؟ من که کلا تنها زندگی میکنم.تفریح و خوشگذرونی نمیرم.یا میخوابم یا میرم سرکار.خوراکی میخورم و فیلم میبینم.یه وقتهایی هم از بس تنهام از تنهایی خسته میشم و میشینم گریه میکنم سبک بشم.تنهایی هم سخته ها.

نه امروز از مجردیم حال کردم 😂ساعت ۷ صبح با  بابام رفتیم چارباغ و هشت بهشت و... خنک بود خوش گذشت یکی هم اونجا ازم خاستگاری کرد😂 همین که یادش میوفتم خندم میگیره

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
نه امروز از مجردیم حال کردم 😂ساعت ۷ صبح با بابام رفتیم چارباغ و هشت بهشت و... خنک بود خوش گذشت یکی ...

والا حال کردی دمتم گرم

مام بخیل نیستیم

کسی میخوادازش به عنوان دکمه حسادت استفاده کنم اعلام کنه?😂😂😂😂😂