2777
2789
عنوان

سه قلو😮‍💨🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست
فداتشم مرسی🙈🙈🙈خیلیییی سخته پدرم دراومده واقعا

کاش کمکی داشتید خواهری کسی .. منم ۲ یا ۳ قلو میخوام پروفایلمم مشخصه 😂😂 سختیاشم ب جون میخرم کمکی هم بخوام میتونم بیارم فقط مونده الطاف خدا شامل حالم بشه 😂 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره عزیزم طبیعی🫠 خواستم یه بچه بیارم که از شغل و درسم عقب نمونم کنارش ادامه بدم که خدا ۳ قلو بهم دا ...

خداروشکر خدا سه تا هدیه هاش رو باهم داده بهت چند سال دیگه راحت میشی از آب و گل درمیان به نظرم بهتره .....واسه منم دعا کن که به درد تو دچار بشم من عاشق چند قلوام 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش کمکی داشتید خواهری کسی .. منم ۲ یا ۳ قلو میخوام پروفایلمم مشخصه 😂😂 سختیاشم ب جون میخرم کمکی هم ...

من خواهرم و مادر خودم و همسرم خیلییییی کمکم کردن مخصوصا تو دوران بارداری و بعد از بارداریم اما چون شهر دوریم نمیشد خیلی نگه شون دارم اونا هم زندگی داشتن و بالخره خودم باید از پس شون برمیومدم اما واقعا سخته بعضی مقع ها کلافه میشم🫠انشالله خدا سالم و سلامت بهتون بده نی نی های من که حسابی شیطونن

من خواهرم و مادر خودم و همسرم خیلییییی کمکم کردن مخصوصا تو دوران بارداری و بعد از بارداریم اما چون ش ...

چقدر خوب خدا حفظشون کنه .. ان شاءالله بزرگتر بشن بهتون کمک کنن و به همدیگه ، کمتر بشه کاراشون 😅

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چقدر خوب خدا حفظشون کنه .. ان شاءالله بزرگتر بشن بهتون کمک کنن و به همدیگه ، کمتر بشه کاراشون 😅

فک نکنم عزیزم کمک کنن میرن پی شیطونی هاشون دخترم نیستن که تو خونه بهم کمک کنن فردا روزی😅

فک نکنم عزیزم کمک کنن میرن پی شیطونی هاشون دخترم نیستن که تو خونه بهم کمک کنن فردا روزی😅

پسرن پس ۳ تاشون ان شاءالله عاقبت بخیر بشن 😅 

سلامت باشی قربونت ۳ تا پسر🥰

پس۳تا عروس نصیبت میشه🤭انشالله که سالم وسلامت دورهم خوش باشین

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عزیزم خیلی سخته .من دو قلو دارم پدرم دراومد مهر میخان برن کلاس اول . شما که ۳ تاس خدا حفظشون کنه و ب ...

خدا حفظشون‌کنه‌من‌کمرم خم شده واقعا😂شیطونم هستم اصلا نمیخوابن سرگرم کردنشون سخته واقعا ولی خب شیرینی هم داره