2777
2789
عنوان

سه قلو😮‍💨🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست
فداتشم مرسی🙈🙈🙈خیلیییی سخته پدرم دراومده واقعا

کاش کمکی داشتید خواهری کسی .. منم ۲ یا ۳ قلو میخوام پروفایلمم مشخصه 😂😂 سختیاشم ب جون میخرم کمکی هم بخوام میتونم بیارم فقط مونده الطاف خدا شامل حالم بشه 😂 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره عزیزم طبیعی🫠 خواستم یه بچه بیارم که از شغل و درسم عقب نمونم کنارش ادامه بدم که خدا ۳ قلو بهم دا ...

خداروشکر خدا سه تا هدیه هاش رو باهم داده بهت چند سال دیگه راحت میشی از آب و گل درمیان به نظرم بهتره .....واسه منم دعا کن که به درد تو دچار بشم من عاشق چند قلوام 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش کمکی داشتید خواهری کسی .. منم ۲ یا ۳ قلو میخوام پروفایلمم مشخصه 😂😂 سختیاشم ب جون میخرم کمکی هم ...

من خواهرم و مادر خودم و همسرم خیلییییی کمکم کردن مخصوصا تو دوران بارداری و بعد از بارداریم اما چون شهر دوریم نمیشد خیلی نگه شون دارم اونا هم زندگی داشتن و بالخره خودم باید از پس شون برمیومدم اما واقعا سخته بعضی مقع ها کلافه میشم🫠انشالله خدا سالم و سلامت بهتون بده نی نی های من که حسابی شیطونن

من خواهرم و مادر خودم و همسرم خیلییییی کمکم کردن مخصوصا تو دوران بارداری و بعد از بارداریم اما چون ش ...

چقدر خوب خدا حفظشون کنه .. ان شاءالله بزرگتر بشن بهتون کمک کنن و به همدیگه ، کمتر بشه کاراشون 😅

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چقدر خوب خدا حفظشون کنه .. ان شاءالله بزرگتر بشن بهتون کمک کنن و به همدیگه ، کمتر بشه کاراشون 😅

فک نکنم عزیزم کمک کنن میرن پی شیطونی هاشون دخترم نیستن که تو خونه بهم کمک کنن فردا روزی😅

فک نکنم عزیزم کمک کنن میرن پی شیطونی هاشون دخترم نیستن که تو خونه بهم کمک کنن فردا روزی😅

پسرن پس ۳ تاشون ان شاءالله عاقبت بخیر بشن 😅 

سلامت باشی قربونت ۳ تا پسر🥰

پس۳تا عروس نصیبت میشه🤭انشالله که سالم وسلامت دورهم خوش باشین

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عزیزم خیلی سخته .من دو قلو دارم پدرم دراومد مهر میخان برن کلاس اول . شما که ۳ تاس خدا حفظشون کنه و ب ...

خدا حفظشون‌کنه‌من‌کمرم خم شده واقعا😂شیطونم هستم اصلا نمیخوابن سرگرم کردنشون سخته واقعا ولی خب شیرینی هم داره