2777
2789
عنوان

سه قلو😮‍💨🤩

346 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من تازه وارد نی نی سایت شدم 

لطفا اگه میتونین تجربه هاتونو بهم بگین و کمکم کنین

من خیلی اذیت میشم با ۳ قلوهام احساس میکنم همش عقبم به هیج کاری نمیرسم همسرم خیلی کمکم میکنه چه تو کار خونه چه تو کارای بچه ها اما وقتی خودمو با بقیه مقایسه میکنم میبینم خیلی عقب موندم از وقتی این کوجولو ها رو خدا بهمون داد به هیچ کاریم نمیرسم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمه منی نکنه؟🦦🤣🤣

راستشو بگو🤣🤣

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

من برادر ندارم فداتشم 🤣😄😄

کمرم شکست بخدا🤣🤣🤣

خدا حفظشون کنه برات❤️

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

واقعا سخته نگه داری از بچه ها هنوز راه نیافتن که بدونی چقدر سخته ولی در کل خوبیای خودش رو هم داره چن ...

اره خیلی سخته🥲از همه کارای مورد علاقم عقب موندم قبل بارداریم خیای فعال بودم الان خیلی به خاطر بچه هام دست و پام بسته هس 

۵ ماه و ۱۱ روز🌹قربونت سلامت باشی عزیزگ

من یه بچه دوماهه دارم پدرم در اومده واقعا سه قلو سخته ،به این فکر نکن از کسی عقبافتادی همین قدر برای این سه تا بچه مادری کنی هنر کردی،خدابهت سلامتی بده

به به خدا حفظشون کنه .. 😍😍😍😍😍 ویییی ۳ قلووووو

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !