2777
2789
عنوان

زایمان کردم بچه ایی ندارم ک بهش شیربدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 35 پست

الهی 

عزیزم خواهرمم دوران اواخر کرونا بچه اش رو تو زایمان از دست داد

خدا صبرررررر بده

بعد یکسال مجددا باردارشد

و الان ی بچه یکساله داره🤲🏻

انشاله سال دیگه خدا بهت هدیه میده

بوس بغل خواهرگلم🫂😘😘

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
بگردمخییییلی سختهاز خانم فاطمه زهرا بخواه که ب شدت جواب مادرهای دلشکسته رو میده

حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شیرت اگه اذیتت میکنه بدوشش

و کلم بزار روش

تو گوگل سرچ کن تا شیرت خشک بشه تا اذیتت نکنن

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
الهی عزیزم خواهرمم دوران اواخر کرونا بچه اش رو تو زایمان از دست دادخدا صبرررررر بدهبعد یکسال مجددا ب ...

من بچه ۸ ماهه مرده دنیا اومد 

دلم خونه حتی دلیلش هم نمیدونم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
اگر شهرتون شیرخوارگاه داره به بچه های اونجا شیر بده ❤️

نمیدونم

بچه ت کوووو

بدون ضربان بردنش زیر یه مشت خاک 

هرچی پتو لباس نرم بود ول کرد و رفت 

خیلی سخته من درکت میکنم چون این اتفاق برای خودم افتاد یکساا بعدش خدا یه دختر بهم داد خداروشکر ولی او ...

تو بچت چرا رفت 

بچه من ۸ ماه دیگه تکون نخورد گفتن مرده 

و مرده دنیا اومد

مشکلتون چی بود

بچم یهویی دیگه تکون نخورد 

رفتم سونو گفت آب کیسه کم شده و بچه ۸ ماهه از پیشم رفت 

میدونم چه قدر ناراحتی و نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ولی شاید بچه سالم نبوده و قسمت نبوده بیاد تو این د ...

شاید 

شایدم من لایق دختر دارشدن نبودم

الهی بمیرم واسه دلت عزیزم😭😭😭😭

عزمزمه شما حامله ایی ان شاالله بچت سالم بیادبغلت