2777
2789
کسی که چشمش توسط خرده کاشی بریده شده باشه بیشتر قسمت سفیدش خون نیاد و تار ببینه و قرار باشه عمل کنه ...

عه شوهرت رفته بود تنهایی دکتر. رفت اتاق عمل. امیدوارم جای خوب رفته باشه برای عمل. بیمارستان چشم فارابی تهران خوبه. اگرم شهرستان هستین مرکز استانها بیمارستان های مجهزتری دارن. آن شالله بخیر بگذره براش. دیدم تاپیکت رو گوشی ام زنگ خورد دیگه نشد برات گیام بذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صددرصدبا فاصله کم اوردم خیلی راضیم الان دوتاشون مدام‌باهمن ن حوصلشون سر میره ن چیزی هوای همم دارنتاز ...

اره من یکی دارم همش حوثله ش سر میره وابسته س اذیت میکنه ولی وقتی با یکی از همسناشه کلاعوض میشه کاش منم میتونستم میاوردم

اره حتما. چون با همدیگه هم بازی هستن تو خونه تنها نیستن .اوایل همه مژکفتن چکاری بود خیلی ناراحت بودم ولی الان واقعا خداروشکر میکنم. در کنارش هم بچه اقوام مژبینم که تنها هستن چقدر انگار کمبودها دارن بیشتر میفهمم کارم درست بود.

بله 

درسته اعصاب نمونده واسم ولی عشق واقعیو بعد دومی تجربه کردم 

برا بچه اولم هم بهتر شده دیگه به من گیر نیست باهم مشعولن 6سال فاصله دارن با اینحال سرگرمن 

دعواهاشونم سر جاشه هم خوبی هم دعوا دارن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اره، من فقط تو پوشک گرفتن سختمه 😀

باید ی مدت تمرین کنی و عادتش بدی ک سر ی ساعتایی ببریش سرویس عادت میکنه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من دوتا دارم.خیز واسه سومی میخوام بردارم.دلیل نداره

دختر داداش میخواد واسه تکیه کردن بهش،خواهر میخواد واسه همصحبت و همبازی.

پسر آبجی میخواد واسه بازی و غصه خور بودن ذاتی خواهر.

داداش میخواد واسه همبازی و پشتیبانی از همدیگه.

تک فرزندی یا یه دختر یه پسر ظلم به بچتونه.یا نیارید یا درست بیارید.

بخدا بخدا بخدا بچه تک فرزند ببو گلابی میشه.

دوتا داری؟

بچه ندارم

ولی میدونم که چندفرزندی مثل چندهمسریه

در خوشبینانه ترین حالت رفاه مالی و محبت و توجه و علاقه رو نصف میکنه و در اکثر مواقع شرایط رو ۷۰ ۳۰ و یا ۸۰ ۲۰

بسته به شرایط و جنسیت بچه ها

ببین بیاری یه ایرادایی داره نیاری یه ایرادایی داره، فاصله سنیشون کم باشه یه مشکلاتی داره فاصله سنیشون زیاد باشه یه مشکلاتی داره.میخوام بگم هر راهی رو بری یه خوبیایی داره یه بدی هایی

یعنی یه جوریه که نمیشه بگی فکر کنم نمی آووردمش بهتر بود چون تو اون راهو نرفتی.تازه بچه وقتی میاد میشه جونت نمییییتونی یه لحظه فکر کنی کاش نداشتیش

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
باید ی مدت تمرین کنی و عادتش بدی ک سر ی ساعتایی ببریش سرویس عادت میکنه

من از دیروز شروع کردم به پوشک گرفتن، دیروز تا یه کم تو خودش جیش میکرد میومد میگفت جیش کردم، امروز کمتر شد یه بار فقط تو خودش جیش کرد بقیش بردم دستشویی میکرد، ولی نمیگه جیش دارم مثلا، دوس دارم زودتر خودش بگه 

اگه برگردم عقب سومی و چهارمی هم میاوردم قبل از سی سالگی.

واقعا؟من ۳۰ سالمه سومی رو ناخواسته باردار شدم.به خودم بود دیگه کلا نمیاوردم.همش ناراحتم.فک میکنم پیر شدم با بچه داری و بارداری.بچه دومم یک سالو نیمشه

منو که خدا قابل نمیدونه حتی یدونه بهم بده...هعییی...😔

ایشالا خدا هر چه زودتر یه فندوق خوشکل بده .

فقط دنبال درمان باش نزار دیر بشه منم ۵ سال دنبال درمان بودم برا دومی