2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم اخه شما میگی خون هم داره اینجوری نمیشه باید حضوری ببریش متخصص اطفال و کامل براش توضیح بدی چ ...

اره راه میره حرف زدنش هم درحد مامان ده بابا همه چیز هم متوجه میشه ویاد میگیر وانجام میده نه فقط امروز خون همراهش بود به دکترش پیام دادم میگه شربت پی جی بگیر بهش بده

سلام اسی

خاکشیر بریز تو اب داغ 

۲۰ دقیقه ای بمونه بعد بده بخوره

برای یبوست خوبه

اگه شیر خودتو می خوره خودتم بخور

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

شیاف کامل نذار از وسط طولی نصف کن که بچه اذیت نشه

دکتر به من میگف روغن گلیسیرین بگیر با قطره چکان اونو بزن

برای وزن گیری توی فرنیش جو دوسرپرک بریز خوبه 

بهش میگن اوتیمیل من تو گهواره آشنا شدم نمی دونم برنامه گهواره رو داری یا نه ولی مفیده

مثلا مغزیجات که داری بریز توش 

تو فرنیش شیر گاو بریز 

از الان از شیر نگیر تا دو سال بدار بخوره 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘