2777
2789
اهان من ناقل بیماری ژنتیکی ام پنجاه درصد ممکنه انتقال بدم به بچم گفتم اگر بشه پی جی دی کنم بهتره ولی ...

سلام عزیزم.

ما توی تلگرام یه‌گروه داریم واسه خاتمایی که قصد بارداری دارن و مشکل ژنتیک دارن و قصد pgd دارن.

اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدین تا عضوتون کنم

اونجا میتونن راهنمایی کنن

سلام عزیزم.ما توی تلگرام یه‌گروه داریم واسه خاتمایی که قصد بارداری دارن و مشکل ژنتیک دارن و قصد pgd ...

سلام خوبین شما پی جی دی کردین؟ 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین شما پی جی دی کردین؟

سلام. من نه pgd نکردم.

دکتر بهم پیشنهاد داده انجام بدم ولی دوباره طبیعی باردار شدم. منتظرم cvs انجام بدم.

اگر دوست دارید وارد گروه pgd تلگرام بشید.

درخواست بدید لینک براتون میفرستم.

اونجا راهنماییتون میکنن دوستان

سلام. من نه pgd نکردم.دکتر بهم پیشنهاد داده انجام بدم ولی دوباره طبیعی باردار شدم. منتظرم cvs انجام ...

تلگرام ندارم 

منم میخوام طبیعی باز بیارم  انشاالله  نی نی شما هم سالم  شما هم  با همسرتثن ژن مشترک دارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

تلگرام ندارم منم میخوام طبیعی باز بیارم انشاالله نی نی شما هم سالم شما هم با همسرتثن ژن مشترک دا ...

سلامت باشید عزیزم ممنون.

انشالله شما هم به سلامت باردار بشید بچه صحیح و سالم به دنیا بیارید.

بله فامیلیم. یک ژن مشترک معیوب داریم.

بارداری دوممه.

بارداری قبل متاسفانه بچم‌مشکل داشت مجبور به سقط شدم.

شما بارداری چندمتونه؟چند ژن مشترک دارید؟

من بچه اولم بدنیا اومد بعد فهمیدیم مشمل ژنتیکی داره و با همسرم هم فامیل نیستم و بعد دکتر گفت احتمال بیست و پنج درصد  بچه بعدی تون مشکل داشته باشه و ما هم باز دوباره طبیعی باردار شدم وسی وی اس کردم باز مشکل داشت سقط کردم همین دوماه گذشته و رفتم دکتر گفت پی جی دی بچه سالم انتقال میدیم بگیر نگیرش مهم که احتمالش کمه گفت شما خیلی بد شانس هستین که پشت سر بچه مشکل داشته 

شما الان چند هفته هستین؟  

ژن مشترکتون چیه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه اولم بدنیا اومد بعد فهمیدیم مشمل ژنتیکی داره و با همسرم هم فامیل نیستم و بعد دکتر گفت احتمال ...

عزیزم

واقعا متاسفم بحاطر از دست دادنشون.

من درک میکنم

انشالله بچه بعدیتون سالمه به امیدخدا

من الان 11 هفته هستم چند روز دیگه باید برم cvs کنم.

ژن معیوب مشترکمون روی مغز تاثیر میذاره متاسفانه.

به من هم گفتن هر بارداری 25 درصد احتمال مشکل هست

من به خدا توکل کردم دوباره طبیعی باردار شدم.

شما چند سالتونه؟

من بچه اولم بدنیا اومد بعد فهمیدیم مشمل ژنتیکی داره و با همسرم هم فامیل نیستم و بعد دکتر گفت احتمال ...

پی جی دی هم انقدر دقیق نیست که ژن معیوب رو مشخص کنه. اونم باید هفته 11 بری cvs کنی

شنیدم pgd فقط از لحاظ کرومزومی دقیقه. از لحاظ ژنی نمیتونه خیلی دقیق باشه و بازم احتمال خطا داره

تازه احتمال گرفتن جنین هم 25 درصده خیلی هم هزینه داره

پی جی دی هم انقدر دقیق نیست که ژن معیوب رو مشخص کنه. اونم باید هفته 11 بری cvs کنیشنیدم pgd فقط از ل ...

اره متاسفانه منم رفتم دکتر همینارو گفت و منم منصرف شدم همسرم میگه حداقل صد درصد بود یه چیزی این همه تلاش و هزینه کنیم اخرش هیچی گیرمون نیاد اگه خدا بخواد طبیعی خودش میده انشاالله  نی نی تون سالم باشه 

منم سی وی اس شدم اگه سوالی داشتی بپرس ژن معیوب ما رو عضله اثر میزاره تو ظاهر سالم ولی عضله هاش ضعیف میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره متاسفانه منم رفتم دکتر همینارو گفت و منم منصرف شدم همسرم میگه حداقل صد درصد بود یه چیزی این همه ...

توکل به خدا انشالله اینسری بارداری سالمی داشته باشی عزیزم.

این مشکل ژن شما دیستروفی عضلانیه؟

راستی شما کدوم شهر کدوم آزمایشگاه cvs انجام دادی؟

چندسالتونه؟

من بخاطر سنم باید زودتر نتیجه بگیرم دیگه نزدیک 35 هستم

توکل به خدا انشالله اینسری بارداری سالمی داشته باشی عزیزم.این مشکل ژن شما دیستروفی عضلانیه؟راستی شما ...

اره همون sma

من ۱۸ولی سه سال درگیر این مشکلم بچه اولم خدا خواسته شد و منم گفتم زود بچه بیارم بلکه بتونم بچه سالم بیارم 

من تهران هستم تو ازمایشگاه  بیمارستان طالقانی  دولتی هم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره همون smaمن ۱۸ولی سه سال درگیر این مشکلم بچه اولم خدا خواسته شد و منم گفتم زود بچه بیارم بلکه بتو ...

عزیزم سنت خیلی کمه. مواظب خودت باش حتما

ماشالله فرصت زیاد داری من جای تو باشم طبیعی اقدام میکنم دوباره.

توکل به خدا

انشالله اینسری بچه سالم نصیبت بشه.🤲

عزیزم سنت خیلی کمه. مواظب خودت باش حتماماشالله فرصت زیاد داری من جای تو باشم طبیعی اقدام میکنم دوبار ...

مرسی عزیزم ولی راه خیلی طولانی در پیش داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سنت خیلی کمه. مواظب خودت باش حتماماشالله فرصت زیاد داری من جای تو باشم طبیعی اقدام میکنم دوبار ...

سلام عزیزم خوبی نی نی چطوره سی وی اس کردی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810