2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که جدید داره میذاره یا فیلمایی که قبلا گذاشته و الان تموم شده هم حسابه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
2805
قطب شمال خیلی قشنگه ببین

اصلا قوی نبود نه کارگردانی و نه بازی بازیگرا عین ماست بود! بیشتر شبیه رمان های نودهشتیا بود که تینیجرا خوششون میاد تا یه سریال بزرگسالان

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان داریوش قبلا پوست شیر میداد خوب بود

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
از مابقی کدوما خوبن ؟

دفترچه یادداشت (تموم شده)

جنگل آسفالت (فعلا فصل دومش هنوز نیومده)

شریک جرم هم خوب بود ولی آخرشو یادم نمیاد که دقیقا بگم چطور بود

داریوش (در حال پخش)

دفترچه یادداشت به نظرم بیخود اومد قشنگه واقعا ؟

من چون به فیلمای معمایی علاقه دارم برام جالب بود ولی نمیتونم بگم خیلیییی قوی بود. واقعا هیچ سریال قوی ایرانی تا حالا ندیدم

یجورایی معمایی و کمدی سیاه بود. کلا سلیقه ایه دیگه. البته من چند قسمت اولشو دوست نداشتم بعدش جذبم کرد

2810