2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست

بچه منم خیلی شیطونه؛اول که خودم بخاطر مشکل پانیک دارو مصرف میکنم و اینکه چون خیلی خودمو کنترل میکنم که داد و بیداد راه نندازم هر چند وقت یه بار حمله عصبی دارم و این بده چون پسرمم چند بار دیده چجوری حالم بد میشه امیدوارم تو ذهنش نمونه🥲

فک میکنم تا وقت مدرسه و مهد همین بساطو داریم مخصوصا که سن بین ۳تا۵ اوج لجبازی و خودرای بودن بچهاست

خیلی سعی میکنم رو خودم کار کنم کتاب خوندن و جدول حل کردن و یه تایمی به خودم اختصاص دادن خیلی بهم کمک کرده

ولی بازم عصبانیتمون طبیعیه دیگه؛من خودم بچه ای بودم که اگه مامانم هر روز نمیزدم روزش شب نمیشد!واسه همین وقتایی که شوهرم از بچم عصبانیه میگم هر کاری میکنی بکن فقط نزنش من یادم نرفته اونم یادش نمیره😔

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا ... ولی فقط خواهر کوچولو هم نیست بچه خاله بچه فامیلم همینطورنن وقتی باهاشون خوبم ... مثل ...

لحظه ای عزیزم 

باهاشون ک زندگی کنی اولش ب حرفت گوش میدن 

تحربه ما مادرها قطعا بیشتره 

منم مجردی هر بچه وحشی رو رام‌میکردم خودم ک بچه دار شدم داستان تغییر کرد 

اینم در نظر بگیر ی مادر فقط نمیتونه ۲۴ ساعته درگیر بچه باشه کارهای خونه و هزارتا کار دیگ هم هست از تمیزکاری بچه بگیر تا خونه 

شما فقط ی تایمی باهاشون بازی میکنی دیگ حمام دستشویی غذا پخت پز خرید و .... رو ک براشون نداری 

نه روشت درسته منم این کار رو میکردم ولی وقتی مثلا تایم تی وی تمومه جایگزینت چیه ؟ اگر قرار باشه بشین ...

اره همبنه از قبل میگم اما درسته مواقعی که میگم برو بازی کن بدتر میشه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
ضمن اینکه من فک کنم یکم سخت میگیرم مثلا من روزی بیشتر از یکساعت یا واقعا کار داشتم بیشتر از دو ساعت ...

من الانم ک‌بچم چهارساله سه ماهسه گوشی دستش ندادم تاحالا بازی کنه. 

خونم جمووجور نیس هیچوقت تقریبا.‌ 

ب جرات میگم سن زیر سه سال خیییلیربهتر از سه و نیم ب بعده. 

parasoo1989@
دخترم دوسالشه نمیزنمش شلوغ کنه فقط سرش داد میزنم که مادر شوهرم طرفداری دخترم و میکنه من بدتر عصبانی ...

من یه بار با خواهرم سر همین دعوا کردم؛گفتم ببین حتی اگه دیدی یه مادر بدترین رفتارو باهاش داره حق نداری چیزی بهش بگی چون اون میبینه و میفهمه که وقتایی که لج میکنه یکی هست که تو روی مامانش وایسه تا هر کاری دلش میخواد بکنه

خیلیم خودخوری کردم که چرا اینارو گفتم ناراحت شد و فلان ولی از اینکه حرفمم زدم راضی بودم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
لحظه ای عزیزم باهاشون ک زندگی کنی اولش ب حرفت گوش میدن تحربه ما مادرها قطعا بیشتره منم مجردی هر بچه ...

میدونم چی میگی ... ولی میدونی بحث واسه من خیلی متفاوت تره چون من خیلی بزرگ ترشم بچه ها خاله و فامیل هر روز میان پیشه این بازی کنن تو اتاقه منم میان تو اتاقه من همه چیزاشونو جمع میکنن ولی بیشتر مواقع نه که من بزرگم باید لباسا اونم بشورم اگه مامانم جایی بره یا سرکاری جایی باید مسئولیته اینم رو دوشم باشه ... واسه همین میگم تجربم زیاده در این باره ... دوستام همیشه میگن تو مادره خوبی میشی خدا بهت صبر بده چطور این ۶ تا رو نشوندی داری واسشون داستان میخونی چطور داد نمیزنی صبوری؟ میگم عادت کردم دیگه🥲🤣

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
اره همبنه از قبل میگم اما درسته مواقعی که میگم برو بازی کن بدتر میشه

اون سن هنوز بروخودت بازی کنو خیلی نمیفهمه.‌دویتمون گف باید جایگزین بذاری براش و خودتم باشی. مثلا من رو دیوار اپن از سمت اشپزخونه کاغذو مقوا چسبونده بودم میگفتم مثثثلا من تا سیب زمینی خرد میکنم تو نقاشیتو بکش یعنی حضور داشتم کنارش حرف میزدم باهاش. بعد. یواش یواش ازش دور شدم با تایمای کم

parasoo1989@
اره مث مادر همسر من ولی برعکسش ک پیش بیاد اونا حتی بچه منو میزنن هم کافیه ی حرکتی کنه خونشون البته م ...

وای چقد بعضی مادر شوهرا بیشعورن حتی وقتی باشوهرمم دعوام میشه پیش شوهرم میگه تقصیر توعه پسرم گناهی نداره🙄

میگم حداقل اون حرف و پیش شوهرم نزن بدتر میشه ولی خود شیرینی میکنه واس پسرش

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
ما خودمون هنوز بچه ایمممدقیقاا

نه اصلا اونا یه پاکی خاصی دارن عذابه وجدان میگیرم اگه داد بزنم روشون ... بعد یه جوریم کلا در هر حالتی بهم دقت میکنن و گوش میدن که همیشه میگم تو الگو اینایی باید خیلی خاص باشی!... 

باورت میشه حرف که میزنم به لبام و چشمام و همه چیم توجه میکنن اونسری یکیشون دقیقا داشت فرم لباشو مثله من میکرد وقتی صحبت میکرد🥲🥹🤣🤏🏻

منم نمیزنم اما داد زدم

منم نمیزنم چون هنوز کوچیکه دخترم فقط سر لباس پوشیدن اذیتم میکنه هر لباسی و نمیپسنده که بپوشه انقد گریه میکنه منم عصبانی میشم 

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
نه اصلا اونا یه پاکی خاصی دارن عذابه وجدان میگیرم اگه داد بزنم روشون ... بعد یه جوریم کلا در هر حالت ...

دقیقااا دقیقااا دقیقاااااااااا

چقدرم الگوی خوبی هستیممم😭😂

دقیقااا دقیقااا دقیقااااااااااچقدرم الگوی خوبی هستیممم😭😂

به خدا یه جوری بام خوبن و احترام میزارن و به حرفم گوش میدن که پیششون اعتماد به نفسم تو سقفه🫠🤣

بعد نه خیلیم قربون صدقه موهاشون میرم موهاشونو میبندم و ... بیشتر خوششون میاد🥹🤣🤏🏻