2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
همون دیگه دقیقا هررر چی می کشم از این کره ای هاست امروز بهم می گه می خوام برم زبان کره ای یاد بگیرم ...

دیدی گفتم 🥰من یه دختر ۱۲ ساله دارم یه هشت ساله  میخوام بدونی متوجه حرفات هستم چون چالش های هممون مثل همدیگه هست .  اگر گوشی شخصی داره و اینستا کارت سخت تر میشه چون دائما داره اطلاعات تازه دریافت میکنه و خیلیاش اصلا مناسب سنش نیست ولی اگر نداره یا دسترسیش محدوده کارت راحت تره . یه سری چیزا هیجانات زودگذره مثلا میگه میخوام کره ای یاد بگیرم نگو نه این کارا چیه بگو وای چه باحال بیا سرچ کنیم ببینیم جایی انلاین یاد میدن حتی اگر پیدا کردی یکی دوتا ویدیو براش دانلود کن معمولا یکم پیش بره خودش خسته میشه چون می بینه سخته . مدل موهاشو اگر مدل خاصی داد ازش تعریف کن و برای خرجایی مثل موچی یا بابل تی محدودیت نرمال بذاره که نه توی ذوقش بخوره نه دائم در دسترسش باشه . مدیریت رسانه رو یادش بده این که هر چیزی رو نباید دید و این مثل یه غذا برای روحمونه ما غذا ها رو برای بدنمون انتخاب میکنیم غذای فاسد یا مسموم نمیخوریم اینم همونه . و این که تا جایی که میتونی براش وقت بذار اون برنامه بریزه باهاش اجرا کن . بازی دو نفره استخر بیرون این چیزا . و اگر میتونی یه چیزی که علاقه داره کلاس بفرستش . منم دستم توی خرجه میدونم اینا هزینه داره ولی اگر وقتشو پر نکنی جور دیگه با گوشی پرش میکنه چون پر از انرژیه در حالی که تو میتونی با مدیریت این انرژی رو یه جهت مفید بدی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چجوری دلتون میاد با اون بچه کوچولو دعوا کنین؟🥺

دلم نمیاد اما گاهی کنترلممو از دست میدم 

هر چند من به تربیت فقط با قربون صدقه هم موافق نیستم نمونشو دیدم که چقدر ممکنه بچه لوس بار بیاد 

اما میدونم کارم استباهه و تو این سن باید خودمو کنترل کنم ولی کاهی وافعا نمیشه 

اگه بچه دارید افرین بهتون واقعا 

اگه ندارید پس هنوز باهاش دست و پنجه نرم نکردید

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز خیلی کوچیکه مجبوری باهاش بسازی 😁

اره بچم از وقتی حامله شدم که کمتر بغلش میکنم حساس تر شده بعضی وقتا محکم میپره رو شکمم فک کنم از حسودیه خودمم مریضی مادرم داغونم کرده اعصابم بدتر شده 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
نمیکشم حقیقت ممکنه چون تو ی اتاق با مادزهمسرم هستم ک اونم خیلی سرش داد میزنه روم اثر گذاشته خسته شدم

اره این میتونه باشه . ابعاد دیگه زندگیت داره باعثش میشه . نه رفتار بچه اینم که راه نداره☹️

سعی کن مستقل بارش بیاری، وقتیم یه کاری میکنه ارامشتو حفظ کن بگو بیا با هم جمع کنیم وسایلو و ... سعی ...

بچه نداری‌نه؟😂 گاهی میگن پام درد میکنه ‌ . مامان شب‌خپب نخوابیدم نمیتونم. مامان دلم درد میکنه خسسسستم. تمیییتونم😫😄 

parasoo1989@
دخترم دوسالشه نمیزنمش شلوغ کنه فقط سرش داد میزنم که مادر شوهرم طرفداری دخترم و میکنه من بدتر عصبانی ...

منم نمیزنم اما داد زدم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
بازم تا خودت بچه نیاری اصل فاجعه رو درک نمیکنی اینم بگم بچه ها باهم فرق دارن

چی بگم والا ... ولی فقط خواهر کوچولو هم نیست بچه خاله بچه فامیلم همینطورنن وقتی باهاشون خوبم ... 

مثلا یکیشون پرخاشگره و با داد حرف میزنه وقتی میبینه من چقدر ارومم و چطور حرف میزنم باید ببینی چطور صداشو اروم و کم میکنه!!!! 

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
چه فایده،الان دعواش می کنم البته بعد اینکه بابام فوت کرد،روح و روانم ریخته بهم،دست خودم نیست

خدا رحمتشون کنه 

منم خواهر یه سرطان بد رو پست سر گذاشت فک کنم اون اتفاقا هم باعث شد من روح و روانم بهم بریره

اره بچم از وقتی حامله شدم که کمتر بغلش میکنم حساس تر شده بعضی وقتا محکم میپره رو شکمم فک کنم از حسود ...

اخی بارداری بسلامتی 

از الان باهاش حرف بزن 

بگو همبازی میارم برات 

نی نی برات کادو میاره 

نی نی دوست داره 

صداش کن بگو بیا نی نی میخواد بوست کنه سرشو بزار روی شکمت خودت صدای بوس در بیار 

از الان براش عادی سازی کن وگرنه بدنیا بیاد هر لحظه امکان داره چیزی بندازه روش یا بندازش 

دلم نمیاد اما گاهی کنترلممو از دست میدم هر چند من به تربیت فقط با قربون صدقه هم موافق نیستم نمونشو د ...

عیجانمم

واقعا درستهه نباید فقط با محبت باشه ولی وقتی که فکر میکنم سر اون کوچولو ها داد بزنیم قلبم یه جوری میشههه

نهه عزیزمم من هنوز خودمم کوچولوعم ۱۹ سالمهه ولی نینی خواهرمو یجورایی میشه گفت من بزرگش دارم میکنم

بچه نداری‌نه؟😂 گاهی میگن پام درد میکنه ‌ . مامان شب‌خپب نخوابیدم نمیتونم. مامان دلم درد میکنه خسسسس ...

شاید مادر نباشم اما خواهر بزرگم 🤣 ول کنم نیست وقتی دختر خاله بچه فامیلم میاد پیشش میگن بیا بامون بازی کن بیااا بیا دیگه والا جوری با من صمیمین و اوکین حس میکنم میتونم مامان شم ...🫣🫠🤣

عیجانممواقعا درستهه نباید فقط با محبت باشه ولی وقتی که فکر میکنم سر اون کوچولو ها داد بزنیم قلبم یه ...

اره واقعا حس بدیه تو احظه داد میزنی یه روز فصه میخوری چرا داد زدم 

باز از فردا همون آش همون کاسه

خدا رحمتشون کنه منم خواهر یه سرطان بد رو پست سر گذاشت فک کنم اون اتفاقا هم باعث شد من روح و روانم به ...

ممنون عزیزم 

بله ناخواسته اتفاقات زندگی باعث میشه،بعضی وقتا کنترلمون از دستمون دربره 

ولی واقعا بچه هامون این وسط ،بی گناه ترین موجوده که چوب اعصاب مارو میخورن 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ضمن اینکه من فک کنم یکم سخت میگیرم مثلا من روزی بیشتر از یکساعت یا واقعا کار داشتم بیشتر از دو ساعت ...

نه روشت درسته منم این کار رو میکردم ولی وقتی مثلا تایم تی وی تمومه جایگزینت چیه ؟ اگر قرار باشه بشینه در و دیوار رو نگاه کنه یا بره خودش خودشو سرگرم کنه منم باشم گریه میکنم چه برسه به بچه انقدری 😉😁😁 یه جایگزین عالی باید بذاری جاش شما بگو تی وی رو خاموش کن بیا بریم رو کاشی حموم رنگ انگشتی بکشیم . بیا بریم با با سس کچاپ توی سینی بزرگ نقاشی کنیم . بیا بریم اب بازی . بیا بریم توپ بازی . دوچرخه سواری توی پارک سر کوچه . بیا خونه سازی درست کنیم یا پازل اگر دوست داره . یه پیشنهاد مهیج بده اگر نیومد و گریه کرد هر چی خواستی بگو . 

یه نکته دیگه هم این که از قبلش بهش بگو مثلا اگر داره پوکویو می بینه بگو پوکویو که تموم شد تی وی خاموش بریم این کارو بکنیم . بذار امادگی ذهنی داشته باشه این کار درصد لجبازی رو کم میکنه انگار داری باهاش قرار میذاری

عیجانممواقعا درستهه نباید فقط با محبت باشه ولی وقتی که فکر میکنم سر اون کوچولو ها داد بزنیم قلبم یه ...

دقیقااا منم اینجا ۱۷ سالمه بهشون گفتم داد نزنید روشون یه دقیقه فکر کردن بچه دارم🤣 نمیدونن نه کلی بچه هر روز چپیده خونمون و تو اتاقم و اصرار که بامون بازی کنننن