2777
2789
عنوان

چقد پیش میاد که بچه‌هاتون دعوا کنید یا داد بزنید بچه زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 116 پست
من اول با ارامش میگم و قربون صدقه بعد کم کم ولوم میره بالا بعد داد میزنم ولی هیچ کدومش هم به چپشم نی ...

😂😂😂

اخی عزیزممممم کوچووولو رو ببوس دلم ضعف رفت 

بچه های منم گاهی همینن خودشونو میزنن ب اون راه

سعی کن مستقل بارش بیاری، وقتیم یه کاری میکنه ارامشتو حفظ کن بگو بیا با هم جمع کنیم وسایلو و ... سعی ...

اینا تا زمانیه ک بچه نداری 

بچه که میاد تا مرز خودکشی میبرت دیگ این چیزا جواب نیست باید از در بداخلاقی وارد بشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا فک کردم فقط بچه من نمیدونید دلیلش چیه

نه والا نمیدونم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
😂😂😂اخی عزیزممممم کوچووولو رو ببوس دلم ضعف رفت بچه های منم گاهی همینن خودشونو میزنن ب اون راه

خودم اینقد پشیمون میشم بعدش امروز گیر داده که بیاد پشت فرمون بشینه به من میگه تو برو عقب هنو ۲ سال و ۳ ماهشه حالا ماشین روشن کلیدم روش من دارم از ترس سکته میکنم این نمیذاره بشینم اخرم بغلش کردم گذاشتمش به زور رو صندلی شاگرد ۴ تا دادم زدم سرش از ماشین اومده پایین خودشو تو حیاط انداخت همه جاش کثیف شد تا یه ساعتم گریه کرد 😢😢😢الان خوابیده عذاب وجدان داره میکشتم

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
اینا تا زمانیه ک بچه نداری بچه که میاد تا مرز خودکشی میبرت دیگ این چیزا جواب نیست باید از در بداخلاق ...

وای🤣

ولی خواهر کوچولو که دارم🫣🫠🤣

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
من اول با ارامش میگم و قربون صدقه بعد کم کم ولوم میره بالا بعد داد میزنم ولی هیچ کدومش هم به چپشم نی ...

🤣 همینه دیگه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

دخترم دوسالشه نمیزنمش شلوغ کنه فقط سرش داد میزنم که مادر شوهرم طرفداری دخترم و میکنه من بدتر عصبانی میشم میخوام بگیرم انقد بزنمش تازگیا یاد گرفته تا بگم این کارو نکن الکی جیغ و داد و گریه میکنه زود میره پایین خونه مادر شوهرم اونم میاد با من دعوا میکنه میگه حق نداری به نوه من چیزی بگی خیلی رو اعصابمه

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
تا هفت سال اصلا دعواش نکرده بودم،ولی امان از وقتی که رفت مدرسه😢

افرین واقعا

معده دردم بعد چندسال‌برگشته بخاطرفشار‌عصبی. و سردردای عصبی ام پیدا کردم. . اما زیر سه سالو خییلی‌سرشو گرم میکردم خودم هرروز بیرون. هرروز عصر‌بیرون میبردم گاهی‌ مادرشوهرم با‌حالت ناراحتی و تیکه میگف‌ داری‌میری پارک باز.😏 . الان چهارسالورسه ماهش ایناس. الان بسیااااار سن بدیه. اون موقع بهترن باز. 

parasoo1989@
🤣 همینه دیگه

بعضی وقتا اخرش دیگه خندم میاد میگم چقد من خرم فقط خودمو اذیت میکنم با عذاب وجدان اینکه عین خیالشم نی 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
دخترم دوسالشه نمیزنمش شلوغ کنه فقط سرش داد میزنم که مادر شوهرم طرفداری دخترم و میکنه من بدتر عصبانی ...

اره مث مادر همسر من ولی برعکسش ک پیش بیاد اونا حتی بچه منو میزنن هم کافیه ی حرکتی کنه خونشون البته من تو ی اتاق باشونم تو ی حیاط هستیم 

افرین واقعا

چه فایده،الان دعواش می کنم 

البته بعد اینکه بابام فوت کرد،روح و روانم ریخته بهم،دست خودم نیست

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.