2777
2789
عنوان

کیا ناخواسته باردار شدن بیاین تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 62 پست
من دوبار ناخواسته باردار شدم بااینکه جلوگیری هم داشتیمهردوبارش هم متاسفانه سقط کردم😐پشیمون هم نیستم ...

بچه نمیخوای کلا؟؟؟؟؟

خوشبحالت کاش خدا از این فرصت هاهم به من میداد ولی صحیح سالم بدنیاش میوردم😞

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

چرا اخه یکی با قرص وجلوگیریو ... باردار میشه و ماهایی ک حداقل یکساله اقدامیم نمیشه😓

دقیقا همینه و علتش چیه خدا فقط میدونه اصن انگار اگه غیر این بشه عجیبه الان تو همین تاپیک دو نفر گفتن ناخواسته بار دار شدیم سقط کردیم حتی یکیشون گفته دو بااااار 

اخه خداجونم قربوت برم به ماها بده که از جون و دل میخوایممممم😭

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک سال و نیم اقدام بودم دیدم نمیشه دیگه بیخیال شده بودم قبلشم یه سقط داشتمدو ماه بعدش پریودم عقب ...

اخه ی عزیزم چقد خوووووب خدا واست حفظش کنه 

انشاءالله این ماهم خدا دل منو شاد کنه

من مامانم سر بچه سومش ناخاسته حامله شد اینقد حالش بد بود بچه نمیخواست اون موقعه هم برادرم ۱ سالش بود ...

من سه تاییم هر سه تامونو ناخواسته باردار شد مامانم 

تازه یه بار دو قلو باردارشد که نموندن 

آدم چه چیزا که نمیشنوه. من تا ۶ ۷ سال بچه نمیخوام. حامله هم بشم مجبورم سقط کنم تا حالا که اتفاقی نیو ...

اره عزیزم پیش میاد من خواهر شوهر خودم دوتا دختر داره یکی ۶سالا یکی ۲ساله هر دوتارو همینجوری گیرش امد با جلوگیری کاندوم و طبیعی

اگه قسمت یه بچه باشع با هر روشی میاد😅

آژیر صورتی برای تاپیک اژیر صورتی برای تاپیکمتفرق شین تاپیک ترک کنین استرس جلوگیری میفته تو مغزمون

😂😂😂👍🏻

اگه بچه نمیخوای جلوگیری سفت و سخت بکن چون سقط هم خطرناکه و هم گناه داره

سقط خیلییییی بده 

من دوماه پیش سقط داشتم 

البته دستی من سقط نکردم

متاسفانه خودش سقط شد😔

روحی روانی جسمی 

همه مدلی که بگی بهم ریختم

واقعا اخه ی عزیزم چی بگم والا چرا شوهرت اونجوری بهت گفت؟الان چیکارکردی؟

میگف دخترمون کوچیکه،خداروشکر الان همسرم براش جون میده. ته تغاری خونمونه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

سلام لطفاً به منم کمک کنید

من چهارم مرداد معاشقه داشتم با دوست پسرم ولی در حد اینکه آلتشون و مالیدن به من و اصلن ارضا نشدن

بیست هفتم باید پریود میشدم و نشدم

دو روز گذشت آزمایش بتا دادم منفی شد

الان پنج روز گذشته دوباره آزمایش تیتر بتا دادم منفی بود عددش صفر بود

خیلی استرس دارم و همش گریه میکنم و حالت تهوع و درد شدید پریود دارم به نظرتون باردارم؟🥲

سلام لطفاً به منم کمک کنیدمن چهارم مرداد معاشقه داشتم با دوست پسرم ولی در حد اینکه آلتشون و مالیدن ب ...

نه عزیزممممم اصلا بشم فک نکن حتی😂چه طور ممکنه اخه؟حتی معجزه هم نمیتونه شده باشه 

دمنوش های گرم بخور پریود میشی 

ازمایش بتا خیلی دقیقه اگه چیزی بود معلوم میشه حتمااااا

نه عزیزممممم اصلا بشم فک نکن حتی😂چه طور ممکنه اخه؟حتی معجزه هم نمیتونه شده باشه دمنوش های گرم بخور ...

امیدوارم آخه بیست هفتم لکه دیدم ولی دیگه هیچی ندیدم خیلیم دارم دمنوش های گرم می‌خورم درد شدید پریود دارم ولی نمیشم دکتر گفته به خاطر استرسه ولی من بازم میترسم دوبارم تست بتا دادم ولی بازم استرس دارم 

امیدوارم آخه بیست هفتم لکه دیدم ولی دیگه هیچی ندیدم خیلیم دارم دمنوش های گرم می‌خورم درد شدید پریود ...

مگه نمیگی اصن ارضا نشد و اصن دوخولی در کار نبوده؟؟؟؟

بارداری فقط و فقط و فقط با ریختن منی داخل واژن زن اتفاق میفته و تمام 

امیدوارم آخه بیست هفتم لکه دیدم ولی دیگه هیچی ندیدم خیلیم دارم دمنوش های گرم می‌خورم درد شدید پریود ...

اخه بدون منی چه طور بارداری امکان داره؟؟؟؟؟؟بیخیال توروخدا خودتو اذیت نکن یکم منطقی فکر کن تا پریود شی خوب

من تنبلی شدید داشتم و دکتر گفت باردار نمیشی و 6 ماه مداوم خونریزی داشتم و دارو هم نداد. یبار سهل انگ ...

4ماهت بود متوجه نشده بودی

یعنی عدم پریود، تغییرات هورمونی و جسمی 

هیچکدوم رو متوجه نشده بودی؟

حالت تهوع، دلدرد هیچی؟ 

بابا خوش به حالت🙁😕