الان کلی تو اینترنت آموزش میدن
اگه مو به مو انجام بدی یاد میگیری
بعد هم سعی کن تند تند غذا درست کنی تا قلقش دستت بیاد
سعی کن اشتباه خودت رو بفهمی و سعی کنی درستش کنی
مثلا چرا برنجت شفته میشه آبشو زیاد میریزی چرا برنجت بی مزه میشه نمک و روغن کم میریزی، آخر سرو رو برنج کره آب شده بده ببین چقد خوشمزه میشه
خورشت رو اول حبوباتشو خیس کن ، اول پیاز تفت بده با زردچوبه و فلفل سیاه بعد گوشتو اضافه کن اونم حسابی تفت بده بعد آب جوش بریز بذار حسابی بپزه ، حبوبات پخته شده رو اواسط کار اضافه کن ، زیاد حبوبات رو نپز که موقع پخت با گوشت وا بره ، بعد اگه رب داره خورشتت یا سبزی داره با روغن سرخ کن نمک بزن بریز تو غذا از چاشنی هایی مثل آبلیمو آب غوره ، حتی رب انار تو غذا غافل نشو ، راستی اواخر پخت همیشه غذا رو بچش ببینی چیش کم و زیاده
یه مدت بپزی دستت میاد