2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دقیقه پیش عضو شدی

حالا زوده بیای تاپیکای این شکلی بزنی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
حالا خود اقاهه: شکم پشم سینه پشم پشت و جلو پشم اینجا اونجا پشم . اونوقت ما زنا....جدی چرا اینجوریهاس ...

اخه خودم خیلی بدنمو دوست ندارم ینی اونطوری به صلحی که باید با بدنم داشته باشمو بهش نرسیدم دلم میخواد پوست استخون باشم ولی از نظرراعتماد به نفس هنوز امادگی ندارم و اینکه ترک پوستی زیادی  دارم چون قبلا چاق بودم خیلی همم تیرگی دارم حالا گفتم همه میان نی نی سایت سوالاشونو میپرسن منم بپرسم که الان همه بهم دارن میگن یک مرد منحرفم دارم اینجا دروغ میگم😑😭

اخه خودم خیلی بدنمو دوست ندارم ینی اونطوری به صلحی که باید با بدنم داشته باشمو بهش نرسیدم دلم میخواد ...

😂😂خب اومدی تاپیک زدی جواب ندادی. بعدشم تاریخ عضویتت خب غلط اندازه. هرکی جدید عضو میشه تاپیک منحرفانه میزنه

😂😂خب اومدی تاپیک زدی جواب ندادی. بعدشم تاریخ عضویتت خب غلط اندازه. هرکی جدید عضو میشه تاپیک منحرفا ...

اخه یاد ندارم کار با اینجارو نمیفهمم چی به چیه جدا خب اولین بارمه خیلی راجب فرهنگ اینجا نمیدونم 😂