2777
2789

امروز رفتیم واکسن بچه رو بزنیم .شوهرم هی بچه رو مینداخت بالا  پایین بعد واکسن.میگفتن نکن لج میکرد.هی میزد زیر پای بچه و روی پای یچه میگفت میخوام واکسن حل بشه...!!!! میگفت نکن بچه رو اذیت نکن .بعد میگفت چته چرا اینجوری میکنی گفتم باید از دست همه حرص بخورم از دست توهم حرص بخورم؟گفت دیگه بچه رو خودت تنها ببر واکسن و دکتر و همه جا .

۲۴ ساعته ک خونه نیست همش سر کاره. تایم اف داره ولی اونو با خانوادش پر میکنه. برای اینم میخواد نباشه.تصمیم گرفتم خونه پدر مادرم بمونم و اون فقط دیگه خرجیمونو بده ...حضورش فایده ای نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم الکی خودتو شوهرتو اذیت کردیمثلا چی میشد اخه؟

اخه بچه واکسن زده .با دست هی میزنه روی جای واکسن . میگم نکن بهش برمیخوره خسته شدم الان هفت ماهه دارم باهمه میجنگم ک بچه رو اذیت نکنن.یه مشت گاو دورم ریختن

خیلی حساسی،باهاش بازی میکرد ،بچه هم دوست داره

بچه اونم هست

انقدر بکن نکن نگو،مادرش نیستی که

خودش نمیفهمه مگه؟

اگه فکر میکنی نمیفهمه بد و خوبو چرا باهاش ازدواج کردی و بچه دار شدی

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
اخه بچه واکسن زده .با دست هی میزنه روی جای واکسن . میگم نکن بهش برمیخوره خسته شدم الان هفت ماهه دارم ...

به نظرم داری خودتو اذیت میکنی یه تذکر میدادی فقط اونم پدر بچست دوست نداره اذیتش کنه ک

مردا خیلی بدشون میاد از زن غرغرو 

یه تذکر کافی بود 

به نظرم داری خودتو اذیت میکنی یه تذکر میدادی فقط اونم پدر بچست دوست نداره اذیتش کنه کمردا خیلی بدشون ...

اخه سر کارای این‌ پدر دلسوز یچه ی من ۳ روز بیمارستان بستری شد اینکه میترسم ازش

بعد بچه دار شدن مردها عوض میشن اینو نمیدونستم.

به نظر من شما مادر خیلی حساسی هستی و فقط و فقط خودتو نابود میکنی

همینجور پیش بری همه رو از دور خودت میپرونی و افسردگی خواهی گرفت و عصبی میشی

انقدر سخت نگیر و حساس نباش

باور کن بچه بهتر بزرگ میشه و خودتم احساس بهتری داری

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
اخه سر کارای این‌ پدر دلسوز یچه ی من ۳ روز بیمارستان بستری شد اینکه میترسم ازش

بچه همینه

مریض میشه ، میفته سرش میشکنه، دست و پاش زخم میشه، تب میکنه، آبله مرغون و .... کلی اتفاق دیگه

نمیتونی بچه رو بزاری اتاق ایزوله که کسی دست نزنه یا با کسی ارتباط نگیره

سختگیری زیاد هم خودتو داغون میکنه هم اون بچه رو نازک نارنجی بار میاری

رابطه زناشوییتونم خراب میکنی

منم دو سال اول مادر خیلی حساس بودم

الان میفهمم چه اشتباهی کردم 

بچه همینهمریض میشه ، میفته سرش میشکنه، دست و پاش زخم میشه، تب میکنه، آبله مرغون و .... کلی اتفاق دیگ ...

میدونی اخه من تنها دارم بچه رو بزرگ میکنم پدرش فقط واسه این واکسناش باهامون بود . کلا نیست تو خونه . اینکه اعصابم ضعیف شده .مثلا تایم استراحتاشو ک دست خودشه .بجای اینکه بیاد پیش ما میره استخر یا میره دنبال کارای خانوادش.من و یچه رو ول کرده تو یه زیر زمین و رفته. هرچی هم درمیاره بیشترشو میده خانوادش. احساس میکنم کار غلطی کردم بوه دار شدم اخه قبل از بچه دار شدن خیلی خوب بود همه چی