2777
2789
عنوان

تاحالا زنگ زدین به دوست شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 44 پست
به رفیقش میگم بین خودمون بمونه راه دیگه ای برام نمونده همه راه هارو امتحان کردمدعواقهرمنطقی حرف زدمخ ...

رفیقشم میگه چشم🙄

کلا یه فکردیگه ای کن عزیزم 

حالا من نمیدونم همسرشما چطوریه ولی احتمال اینکه این حرکت برضدشما تموم بشه هم هس

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
به رفیقش میگم بین خودمون بمونه راه دیگه ای برام نمونده همه راه هارو امتحان کردمدعواقهرمنطقی حرف زدمخ ...

چرا اینقدر دهن بینی عزیزم ؟یکی توتاپیک قبلیت نوشته زنگ زدم به دوستای شوهرم دعواشون کردم پاشونو بریوم شمام میخوای همینکارو کنی؟شوهر شما به حرف بابا مامانشم محل نمیذاره سرکشه توتاپیک هات هست تره خر نمیکنه واسه والدینش  حالا فکر کن همچین چیزی براش پیش بیاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شوهر خودت بهت توجه نمیکنه میخوای دوستش بکنه ؟ بعدم شاید دعواتون بشه اون فکر کنه مثل پسر بچه ها که مامانشون به دوستاشون میگن با ممد بازی نکن رفتار کردی باهاش 

درست منطقی باهم حرف بزنید مثلا👇🏻

فلانی جان من خوشحالم که دوستایی داری که باهاشون وقت میگذرونی  ولی هرچیزی اندازه ای داره من نمیگم رفت و آمد قطع کن ولی ازت می‌خوام کنترلش کنی و به من بیشتر توجه کنی 

ابدا این کار رو نکنشما باید با همسرت مشکل رو حل کنی نه با دوست همسرت

چند روز قهرکردم رفتم ازخونه خوب شده بود فقط اخر هفته چندساعت میرفت بیرون بادوستاش

الان دیشب پرو پرو اومده میگ هفته دیگه بادوستام میریم سفر

میگ این حقمه همش سرکارم خسته میشمشدم نیاز به تفریح دارم

میگم خب منو بچمم همش خونه ایم کپک زدیم ازبس جایی نرفتیم سه تایی بریم میگ نه الا وبلا با دوستام میرم

همسرم خیلی وقت پیش یک رفیق ( همکار ) خیلی بد داشت ازاون مرد های بد که 3تا زن رو دیوونه کرده بود و خانواده اش طردش کرده بودن . 

اینم به همسرم پناه اورده بود و از ببخشید معذرت میخوام از زن بازی هاش میگفت و عکس و فیلم میفرستاد . 

من با همسرم مطرح کردم ایشون گفت نه پسر خوبیه و. ... 

خب پسر خوب رو سه تا زن طرد میکنن؟ به سه تا زن خیانت میکنه؟ پدر و مادرش طردش میکنن از بی ابرویی؟ 

میخواستم تماس بگیرم باهاش 

ولی بجاش یه دعوایی کردم با همسرم دیگه رفت یکبار دیگه اسمش رو بیاره ... 

ازتون دعوا ها که تا یک هفته بخاطرش مریض بودم و صدام گرفته بود ( همسرم و رفیقش رو همراهی کرده بود به یه جای بد...) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بعدش چه باجی باید بدی ک حرفت رو ب شوهرت نرسونن

خداییش از حق نگذریم پسرای بدی نیستن میشناسمشون ولی اینکه شوهرم بجای اینک بامن بره سفر بامن بره بیرون بادوستاش میره هیچ جوره تو کتم نمیره

میخام ریسک کنم وامشب زنگ بزنم وبا ارامش باهاشون حرف بزنم وازشون بخام بین خودمون بمونه

همسرم خیلی وقت پیش یک رفیق ( همکار ) خیلی بد داشت ازاون مرد های بد که 3تا زن رو دیوونه کرده بود و خا ...

منم خیلی دعوا کردم قهر کردم خونه رو ترک کردم پدرش پادرمیونی کرده اشتیمون داده پدرشم همه جوره پشت منه ولی یه مدت بعد دعوا خوبه دوباره روز از نو روزی ازنو

خداییش از حق نگذریم پسرای بدی نیستن میشناسمشون ولی اینکه شوهرم بجای اینک بامن بره سفر بامن بره بیرون ...

عزیزم خوب دو عالم هم باشن،برادرت ک نیستن‌.

والا من باشم سعی میکنم با خانواده خودم یا همسرم مطرح کنم ک کمک حالم باشن.

بگو تو هم با دوستات میخای سفر چند روزه بری.

وقتی شوهر خودت بهت توجه نمیکنه میخوای دوستش بکنه ؟ بعدم شاید دعواتون بشه اون فکر کنه مثل پسر بچه ها ...

گفتم اینارو صد بار گفتم میگ باشه الانم فقط اخر هفته که تعطیله میره بیرون ولی بخدا تاحالا دوتایی هیچ سفری نرفتیم در حالیکه با دوستاش چندین بار رفته

گفتم اینارو صد بار گفتم میگ باشه الانم فقط اخر هفته که تعطیله میره بیرون ولی بخدا تاحالا دوتایی هیچ ...

اگه آخر هفته است فقط و در طول هفته برای شما وقت می‌ذاره که اوکیه دیگه 

خب شما خودت برنامه ریزی سفر نمیچنی چرا ؟ هروقت دیدی شرایط اوکی بود بهش بگو بیا بریم چند روزی فلان جا 

یا حتی اگه دوستاش متأهلن باهم دوستانه برید سفر 

یا حتما شما برای خودت اکیپ دوستی داشته باش و وقتایی که حوصله ات سر رفت شما هم برو خوش بگذرون

آره به پسرعموهاش ولی بدتر شد اصلا درست نیس حالا که فکر میکنم چون اونا که به زور با شوهرت در ارتباط نیستن خودش میخواد یعنی اگه زنگ هم بزنی فقط بیشتر دعوا میکنید بقیه هم میفهمند بینتون چی هست

آره به پسرعموهاش ولی بدتر شد اصلا درست نیس حالا که فکر میکنم چون اونا که به زور با شوهرت در ارتباط ن ...

خب وقتی محلش ندن جواب تماساسو ندن اینم بیخیال میشه دیگ

البته اگ دوستاش حرف حالیشون بشه

2810