2777
2789

سلام خانما 

دوست همسرم ک مجرد هستن رفته بودن زیارت کربلا 

امروز برگشتن منو همسرم میخوایم شیرینی بخریم با هدیه ای بریم دیدنشون 

چدن خیلی باهم رفت و آمد داریم همسرم و این دوستش خیلی باهم رفیقن 

اگر متاهل بودن باز راحت تر بود انتخاب هدیه 

الان بنظرتون برای زوار مجرد چی پیشنهاد میدید ک مناسب باشه

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

گل

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرینی کافیه..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی که هزینه‌ها شو کمتر کنه...مثلا شیرینی با ماندگار بالا که برای پذیرایی سایر مهمونا استفاده کنه.. یا پول.. گل من نمیرم جایی مگه طرف خیلی پولدار باشه و نیازی به هزینه کمکی نداشته باشه 

یه چیزی که هزینه‌ها شو کمتر کنه...مثلا شیرینی با ماندگار بالا که برای پذیرایی سایر مهمونا استفاده کن ...

منم ۲ کیلو شیرینی گرفتم ک طولانی مدت بمونه همراه با بنر تبریک 

قبل از رفتنش هم برای نذری و کمک خرجی سفرشون براشون کارت هدیه ی با مبلغ نسبتا بالا گرفتیم 

الان برای دیدنشون هم پول بزاریم چنان جلوه ی خوبی نخواهد داشت البته نظر منه 

قبلش پول بعدشم پول؟؟

شیرینی همراه با بنر 

برید ی چی هم باید بده بهتون تسبیح مهر جانماز ازش بگیرید نیم کیلو شیرینی ببر مجرده دیگه

منم شیرینی گرفتم 

قبل از سفرشون هم برای نذری و بابت کمک خرج سفر من و همسرم جداگانه کارت هدیه دادیم ک مبلغ نسبتا خوبی بود 

وقتی کربلا بودن با همسرم باهاشون وقتی ارتباط گرفتیم مدام اصرار کردن ک چه جیزی سوغات میخواید دیدم خیلی اصرار میکنن گفتن تربت کربلا 

همین 

ان شالله عصر ک رفتیم همه جیز خوب پیش بره 

ممنون از نظرتون

منم شیرینی گرفتم قبل از سفرشون هم برای نذری و بابت کمک خرج سفر من و همسرم جداگانه کارت هدیه دادیم ک ...

اره دستت درد نکنه کلی تحویلش گرفتی.ثواب کردی 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق