2777
2789

من مامانم داشت بادارو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

رفتم فریز کردم خلاص

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم فریز کردم خلاص

کِی فریز کردی؟؟جدیدا؟

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ریشه کن شد کلن ... توی چند دوره درمان شد

بله ریشه کن شد فکر کنم دوسه دوره ای طول کشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

کِی فریز کردی؟؟جدیدا؟

سال ۱۴۰۰ گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کی فریز کردی ؟من دستگاه هم دارم

سال ۱۴۰۰ 

دستگاه نداشتم نمی‌دونم گلم

دارو پمادنداشتن رابطهژل لوبریکانت

وا مگه میشه رابطه نداشته باشی من متاهلم.

آره از این ژل استفاده میکنم 

من سه دوره دارو مصرف میکنم میگه خیلی بهتر شده الان اومدم دکتر دوباره دارو نوشت ...گفت برو تو بیا اگه خوب نشده باشی آیودی رو برمیدارم و یه آزمایش یک تومنی باید بری بعد فریز کنی

خودم داشتم چندتادکترگفتن فریز ولی بچه نداشتم ترسیدم(هرچند همه تحقیقاتم میگفت اصلا ربطی بهم ندارن و نازایی نمیاره و تو این سایتم خیلیا قبل از بچه اوردن انجام داده بودن و بعداحامله هم شدن)

چنددوره داروخوردم که عفونت رفع بشه چون زخم دهانه رحم از عفونته.دکتر میرفتم میگفت نه هستش بیافریز!!! دبگه خسته شدم تو نت گشتم عسل درمانی و عنبرنسابود.یه چندروز عسل واژینال کردم یه چندروز فاصله دادم و رفتم سراغ عنبرنسا۲هفته انجام دادم و رفتم دکتر که گفت کوچیک شده نیاز به فریز نیست و الانم چندساله که میرم معاینه اصلا چیزی درمورد زخم نمیگن

عسل هم از زنبوردار گرفتم.۳تا عسل داشت من متوسطو گرفتم.نه خیلی عالی نه خیلی ضعیف.(عسل کارخونه ای اصلا استفاده نکن)

دردم از یار است و درمان نیز هم
خودم داشتم چندتادکترگفتن فریز ولی بچه نداشتم ترسیدم(هرچند همه تحقیقاتم میگفت اصلا ربطی بهم ندارن و ن ...

خیلی ممنون عزیزم گفتی 🙏🙏🙏🙏منم خیلی کوچیک هست ویزیت چهارم رفتم الان بهم دارو داد... اگه با عسل درمان میشه که من آشنادارم مهندس دام پروری هست و خودش کندو داره... خوب عب نداره ریشه کن نشده از شما ؟؟؟ متاهلی؟؟ 

من اولش خیلی ترشح های کش دار میدیدم و زیرشکمم درد میکرد و پاهام ولی الان نه دیگه ...

خیلی ممنون عزیزم گفتی 🙏🙏🙏🙏منم خیلی کوچیک هست ویزیت چهارم رفتم الان بهم دارو داد... اگه با عسل در ...

بدای من رفع شد کامل.همون بعداز عسلو عنبرنسا گفت کوچیکه مهم نیست.دفعات بعدی که رفتم معاینه اصلا زخمی ندیدن

دردم از یار است و درمان نیز هم
بدای من رفع شد کامل.همون بعداز عسلو عنبرنسا گفت کوچیکه مهم نیست.دفعات بعدی که رفتم معاینه اصلا زخمی ...

چجوری عسل و وارد واژن میکردی؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
2810