🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جوش بدن خیلی سمج هست! چون زیرلباسم میره دیگه انگار بدتر میشهبرند "آردن سبوما" یه لاین کامل ضدجوش بدن ...
اره همونا رو اسکین کرم بهم داد
دو هفته است استفاده میکنم ولی هیچی به هیچی
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
توی تابستون اینطوری شدید؟ چون ممکنه واقعا موقتا بخاطر گرما باشه و بعدم از بین بره ، صابون های بهتر و قوی تر هم هست مثلا صابون نوآکنه یا صابون سولفیکس ولی خب اگه جوش هاتون خیلی وقته همینطوری موندن ممکنه از تعییرات هورمونی باشن باید برید پزشک ببینه یه دستور قوی تر براتون بنویسه
توی تابستون اینطوری شدید؟ چون ممکنه واقعا موقتا بخاطر گرما باشه و بعدم از بین بره ، صابون های بهتر و ...
اره ازمایش هورمون دادم
همه چیز بالانس بود
بعد بهم گفت شاید کبدت مشکل یا چربه داره
کبد امم اوکی بود
من ورزش میکنم سالم غذا میخورم
اصلا نمیفهمم چرا جوش زدم😔
اره ازمایش هورمون دادمهمه چیز بالانس بودبعد بهم گفت شاید کبدت مشکل یا چربه داره کبد امم اوکی بودمن و ...
ناراحت نباش عزیزم احتمالا بخاطر تابستونه ، البته باید رعایت کنید حتما البسه نخی بپوشید ، لباس های تنگ، ارزان و بی کیفیت، پلاستیکی و لباس هایی که دیر به دیر عوض میشن خودشون میتونن عامل باکتری جوش باشن
حتما بهداشت های این چنینی رو هم رعایت کن ، پن ضدجوش نوآکنه یا هربرند دیگه ای که مدنظرتونه تهیه کن ایشالا بهتر میشه