2777
2789
عنوان

خرید سیزده صفر

2238 بازدید | 29 پست

بچه ها حتما باید برم بیرون خرید کنم؟ نمیشه غیر حضوری اینترنتی بگیرم؟

و اینکه من الان ماشین دارم ولی دلم میخواد یه مدل دیگه بخرم. برای این نیتم چی بخرم بنظرتون؟؟

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🔴 یه دروغی رو در شبکه های اجتماعی منتشر کردن که میگن ۱۳ صفر برید طلا بخرید که شانس میاره و ازین داستانا!

نه بزرگواران چنین چیزی نه مبنای اسلامی داره و نه هیچ مبنای دیگه!

⭕️ سعی کنید اطلاعاتتون رو از کانال های بی سر و ته روانشناسی و زرد نگیرید.

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

میشه توضیح بدید جریان چیه ؟لطفاً

🔴 یه دروغی رو در شبکه های اجتماعی منتشر کردن که میگن ۱۳ صفر برید طلا بخرید که شانس میاره و ازین داستانا!

نه بزرگواران چنین چیزی نه مبنای اسلامی داره و نه هیچ مبنای دیگه!

⭕️ سعی کنید اطلاعاتتون رو از کانال های بی سر و ته روانشناسی و زرد نگیرید.

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خرافات سیزده صفر،، از خرافات سیزده نوروز بدتر شده خخخ

ول کنین توروخدا

اگه اعتقاد ندارین چرا وارد تاپیک میشین واقعا؟؟

تو بحثهایی شرکت کنین که با سلیقه و اعتقاداتتون همخونی داره

🔴 یه دروغی رو در شبکه های اجتماعی منتشر کردن که میگن ۱۳ صفر برید طلا بخرید که شانس میاره و ازین داس ...

من یادمه دقیقا دو سال پیش تو همین سایت یه نفر برای اولین بار گفت

ول کنین توروخدااگه اعتقاد ندارین چرا وارد تاپیک میشین واقعا؟؟تو بحثهایی شرکت کنین که با سلیقه و اعتق ...

قبلش باید میگفتی، ففط هرکی اعتقاد داره وارد بشه،، 💐🙏

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
ول کنین توروخدااگه اعتقاد ندارین چرا وارد تاپیک میشین واقعا؟؟تو بحثهایی شرکت کنین که با سلیقه و اعتق ...

عزیزدلم کجا قران  نوشته  یاکجا روایت ازاعمه هست تاماهم قبول کنیم؟؟؟ 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم