2777
2789
عنوان

شب ادراری ناگهانی کودک 5 ساله

109 بازدید | 11 پست

سلام

دختر من از همون یکسالگی توی پوشکش هم شبا جیش نمی‌کرد دوروزه تولد 5 سالگیش رو گرفتیم از اون روز دوشبه که شبا جیش میکنه توی خواب 

کسی تجربشو داره؟ خیلی نگرانم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای بچه تون هر روز یه مبلغ خیلی کم صدقه بدید، هر روز بدین هرچند کم. 

روزی چندین بار هم آیه الکرسی و چهار قل بخونید براش، مخصوصاً شب قبل از خواب. 

سوره حمد هم بسیار خوبه برای همه ی اضطراب ها و بیماری ها و مسائل دیگه. 

حتی اگر علت اصلی شب ادراری، ترس از سوسک باشه، باز هم نباید سردیجات بهش بدین، چون سردی باعث ضعف اعصاب و عدم کنترل خود میشه. 

قبل از خواب یکم نازش کن و بوسش کن و از گرمای وجودت بهش منتقل کن تا آرامش بیشتری داشته باشه. 

لباس های کاملاً نخ پنبه بهش بپوشون. 

اگر هم داخل تغذیه روزانه تون به ناچار سردیجات وجود داره به همراه مصلح شون مصرف کنید، مصلح هر ماده غذایی داخل گوگل هست چیه، خیلی هاش رو هم بلدیم همه مون مثلاً ماست به همراه نعنا و پونه و کاکوتی 

برنج به همراه زیره و زعفرون و شوید 

لبنیات به همراه گردو و عسل و سیاه دونه مثلاً 

مرغ رو ترجیحا با رب گوجه درست نکنید که خیلی سرد میشه دیگه. بجاش با زردچوبه و دارچین و ادویه...... 

داخل خونه تون، اسپند و کندر و گلپر دود کنید بخصوص شب ها قبل از خواب که مغز گرم بشه و...... 

حرز امام جواد علیه السلام هم خیلی خوبه واسه بچه و خودتون حتی. البته حرز اصلی که سفارش میدین به نام خود فرد نوشته بشه روی پوست آهو و طبق آداب و دستور العمل های مخصوص خودش که آثار و برکاتش بسیار زیاد و نافع است. و حتما باید قبلش نماز مخصوصش خونده بشه و به بازوی راست بسته بشه تا اثر کنه انشاءالله. 

عزیزم برای بچه تون هر روز یه مبلغ خیلی کم صدقه بدید، هر روز بدین هرچند کم. روزی چندین بار هم آیه الک ...

خیلی ممنون لطف کردین 

یه حالی شده شب قبل از خواب 6 تا 7 لیوان پر آب میخوره انقدر که دل درد میگیره نمیدونم چکار کنم خیلی نگرانم 😔 

خیلی ممنون لطف کردین یه حالی شده شب قبل از خواب 6 تا 7 لیوان پر آب میخوره انقدر که دل درد میگیره نمی ...

نگران نباش عزیزم، همه ی این کارهایی که گفتم رو انجام بدید و مطمئن باش که خوب میشه. 

خیلی ممنون لطف کردین یه حالی شده شب قبل از خواب 6 تا 7 لیوان پر آب میخوره انقدر که دل درد میگیره نمی ...

داخل همین سایت یه تاپیکی هست راجع به همین موضوع، سرچ کن تا ببینی. 

هر کسی یه چیزی گفته، مثلا بعضی ها گفتند شب ادراری قبل از 6 سالگی طبیعیه. 

بعضی ها گفتند آب خوردن زیاد کودکان بخاطر ترس و اضطراب ممکنه باشه. که البته باید درمان بشه. 

بعضی ها گفتند آب خوردن زیاد کودکان ممکنه خدایی نکرده خدایی نکرده بخاطر دیابت باشه، بنابراین بدون فوت وقت باید ببرید ازش آزمایش بگیرن تا زودتر مشخص بشه و سبک تغذیه اصلاح بشه. 

یه نفر هم گفته بود بچه شو برده دکتر و مشخص شده که آب زیاد خوردنش بخاطر مصرف زیاد کاکائو بوده. 

یکی هم گفته بود بچه شو برده دکتر، هیچ مشکلی نداشته فقط کم خونی داشته. 

حالا برای بچه شما که میگید از همون روزی بوده که از سوسک ترسیده بعد این اتفاقات افتاده، خب مشخصه که به خاطر اضطراب و ترسه، ولی خوده ترس و اضطراب و استرس هم اگه کنترل نشه، ممکنه روی قند خون آدم تأثیر بزاره، بنابراین به نظرم چند تا دکتر و آزمایش ببرید انجام بدید، حداقل نگرانی های خودتون برطرف میشه و آگاهانه به کنترل مشکل می پردازید.