2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا ؟ دلیلش چیه ؟

من بچه هام کوچیکن۱۰و۱۱ولی کاش۱۰تادیگه آوورده بودم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چند تا ؟ دلیلش چیه ؟

۳ تا همین تعداد و با همین شکل و پرورش دلیلش ارتباطیه که باهم دارن حس میکنم اگر یکیشونو به دنیا نمی اوردم اون یکی مشکلی که داشت حل نمیشد 

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
۳ تا همین تعداد و با همین شکل و پرورش دلیلش ارتباطیه که باهم دارن حس میکنم اگر یکیشونو به دنیا نمی ا ...

از تغییر اندامتون ناراحت نیستین ؟ یا اینکه اگه یکی بود بیشتر خرجش میکردید؟

آیا خدا کافی نیست ؟
واقعا ؟دلیلش رو هم میشه بگین ؟

اولی میادنابلدی دست وپات روگم میکنی که دیگه خوشیهام رفت و.....دیگه خواب ندارم ودست وپام بسته شدو....

دومی میادهمون اوضاع هستش ولی انگارکارات نصف شده چون بچه هوای همودارند

دوستم۳تاداره میگه سومی انگارخودروشده بودنفهمیدم کی بزرگ شد

دخترعموم۴تاداره میگه سختی بچه اول ودومیه بقیه رونمیفهمی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من دیدم بعضی ها چهار تا بچه دارن اما عصبی هستن همش نگران بهم ریختن اندامی که داشتن وسختی های بچه دار ...

خواهرشوهرام وجاریام۱دونه دارند

عصبی وحشتناکن

عصبی بودن به تعدادبچه نیست

اندام هم ربطی نداره

ازبه سنی کلابدن کمی شل ووارفته میشه حتی اگرطرف مجردباشه

اولی میادنابلدی دست وپات روگم میکنی که دیگه خوشیهام رفت و.....دیگه خواب ندارم ودست وپام بسته شدو.... ...

خود مادر چی ؟ تغییر اندام بعد هر بچه که شنیدم ،وقتی برای خودش نداره یا مسیولیت هاشون آینده آسون و..

آیا خدا کافی نیست ؟
خواهرشوهرام وجاریام۱دونه دارندعصبی وحشتناکنعصبی بودن به تعدادبچه نیستاندام هم ربطی ندارهازبه سنی کلا ...

درسته، علاقه به بچه ندارم نمی‌دونم بیارم یا نه ؟

آیا خدا کافی نیست ؟
خود مادر چی ؟ تغییر اندام بعد هر بچه که شنیدم ،وقتی برای خودش نداره یا مسیولیت هاشون آینده آسون و..

هربچه میادکارمادرکمترمیشه

آینده ومسئولیتش باخداست

مالقمه حلال وتربیتشون میدیم

بقیه دست خداست

تغییراندام هم توضیح دادم