2777
2789
عنوان

پسر هفت ماهه ام سرما خورده

34 بازدید | 2 پست

هفت ماهه شه..خسته شدم.سرفه میکنه دکتر چندتا شربت نوشته هیچکدومو نمیخوره.از ظهر دارم تلاش میکمم از هرکدوم یه ذره به زور خورد..تو سیب ریختم تو آب میوه ریختم با قطره چکون.اصلا به هیچ روشی نمیخوره..نمیدونم چکار کنم میترسم نخوره بدتر بشه حالش تب کنه😪

اسپری بینی هم نمیزاره بزنم هی سرشو میبره اینور اونور توخواب هم زدم بیدار شد نزاشت

باید فکر کنم🤔

من کبه زور دهنش وا میکردم میریختم ته حلقش البته تو حالت نشسته🫠 باید سعی کنی با کمک همسرت یا کسی دیگ انجام بدی یکی بچه نگه دار دست وپا نزنه شمام داروش بده دستگاه بخور هم خوب 

اول اینکه جلو پنکه و کولر نذارینش، هوای اطرافشو مرطوب نگهدارین دستگاه بخور سرد بذارین کنار تختش مخصوصا وقتی خوابه، ببرینش حموم وبذارین یخورده توی حموم بمونه و بینیش و مجراهاش مرطوب بشه اما بعدش مواظب باشین باد سرد کولرو اینا نخوره، قبل از خواب قسمت سینه و کمرشو با وازلین ماساژ بدین( تو زمستون دخترم همینقدر بود سرما خورد ی نفر گفت یدونه عنبرنسا بذار رو شعله وقتی دود داد بذارش داخل ی ظرف و قوطی وازلین بگیر روی دودش ک دودش بخوره ب وازلین وقتی یخورده دود خورد برش دار با اون وازلین شبا بدنشو چرب کن و واقعا جواب داد). بهش سوپ بدین با اب قلم باشه مقوی تره براش میکسش کنین ک خوب نرم بشه شاید گلوش درد میکنه مریض هم هس حوصله نداره بی زبون🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید