2777
2789
عنوان

پسرم بیست ماهشه ولی حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
ان شا الله سلامت باشی ، همیشه به یادت هستم و برای پسرتون اگر قابل باشم دعا میکنم . 🌹🌹🌹🌹

قربون دلت🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۱۹ ماهشه

بابا و مامان و تکرار میکنه ولی به شخص خود ما نمیگه 

کلمه نه رو میگه 

شوهرمم اسمش علی تو خونه یاد گرفته صداش میکنه علی 

صدای سه تا حیوونم بلده مثلا میگی هاپو چی میگه میگه هاپ 

پیشی و میگه میو 

اردکم اداشو در میاره 

منم خیلی نگران حرف نزدنشم ولی زیاد روش زوم نکردم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اره زیاد گفتار درمانی زنگ زدم پرسیدم گفت علتش تلویزیون و گوشی

دقیقا منم از ی ماهگی پسرم گذاشتم تی وی ببینه تا ماه پیش هر لحظه تی وی روشن بود به طوریکه انقدر محوش میشد که حتی صداش هم میزدم جوابمو نمیداد کم کم ارتباط چشمی کمتر میشد تا اینکه تو اینستا دیدم همه هم سن و سال های پسرم حرف میزنن و من خیلی نگرانش شدم حتی به اوتیسم فکر کردم تا اینکه با ی دکتر آشنا شدم که گفت علت تاخیر در گفتار بچه ها تلوزیون و گوشی هستش پسر من انقدر به گوشی و تلوزیون عادت کرده بود که حتی جایی هم میبردیم باید یکسره گوشی میدادم وگرنه اصلا تو جمع نمیموند و فقط بهانه گیری میکرد هیچ کلمه ای هم نمی گفت به طوری که حتی بعضی وقتا تو ماشین هم باید گوشی دستش میدادم تا کارتون تماشا کنه ی ماه پیش تصمیم جدی گرفتم که تلوزیون و گوشی به طور کامل جمع کنم یعنی الان ک ماهه تلوزیون روشن نکردم و گوشی ندادم و فقط خودم باهاش بازی میکنم و خیلی باهاش صحبت میکنم هفته اولش سخت بود چون خیلی بهانه تلوزیون و گوشی می گرفت برا خودمم خیلی سخت بود  الان دیگ هر دومون به عادت کردیم و خیلی راضی هستم  باور میکنید تو این ی ماه پسرم خیلی فرق کرده دقتشخیلی بالا رفته به اسمش سریع واکنش نشون میده دیگ تو جمع و مهمونی رفتنی بهانه گیری نمیکنه‌و فقط مثل ی بچه نرمال شلوغ میکنه حتی تلوزیون تو غذا خوردنش هم تاثیر گذاشته بود چون عادت کرده بود جلو تی وی غذاش بخوره حسابی پرخاشگر بود الان خیلی آروم تر و مهربون تر شده باور نمیکنم خودم که همه ی اینا تاثیر فضای مجازی باشه واقعا پسرم متحول شده کلمات جدید داره یاد میگیره پسر من با اینکه ۲۰ ماهش بود ولی حتی اشاره هم بلد نبود از وقتی از فضای دیجیتال دورش کردم کم کم اشاره رو یاد گرفته الانم خیلی تلاش میکنه تا بتونه کلمه بگه ولی فعلا نتونسته جز نی نی البته دلم روشن که تا دوسالگی بتونه کلمه بگه چون خیلی دقتش رفته بالا شما هم حتما تلوزیون رو به طور کامل قطع کنید و اصلا جلوی بچتون گوشی دست نگیرین من پسرم هر وقت که خوابه گوشی دست میگیرم خواستم این تجربه رو به شما بگم چون تقریبا بچه هامون هم سنن و مشکلی مشابه دارن و خیلی بهتره کا تا قبل دوسالگی جلوش گرفته بشه

دختر من ۱۹ ماهشهبابا و مامان و تکرار میکنه ولی به شخص خود ما نمیگه کلمه نه رو میگه شوهرمم اسمش علی ت ...

خیلی خوبه من خیلی صدای حیوانات رو برای پسرم تکرار میکنم اما هنوز یاد نگرفته و فقط بعضی وقتا به پدرش بابا میگه نمیدونم واقعا هدفمند میگه یا نه شما چجوری صدای حیوانات رو بهش یاد دادین ؟

خیلی خوبه من خیلی صدای حیوانات رو برای پسرم تکرار میکنم اما هنوز یاد نگرفته و فقط بعضی وقتا به پدرش ...

من با عروسکاش یادش دادم

مثلا اولین بار عروسک اردکشو گرفتم جلوش صداشو دراوردم بعد میپرسیدم اردک چی میگه بعد خودم جواب میدادم دیگه شرطی شد تا میگم اردک چی میگه میگه کواک 

هاپو و پیشی هم همینطوری یادش دادم 

الانم جوجه رو یاد گرفته میگه جیک جیک 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y