2777
2789
عنوان

چرا اکثرا از مادرشوهرا مینالن مادر شوهر خودم همه حرف هاش با منظوره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 65 پست
ایول .منم میخوام همچینکاری کنم نمیدونم از کجا شروع کنم

از اولین دخالت خنده خنده شروع کن یه دفعه دعوا شدید میشه

کم کم حرفت شوخی شوخی بگو مثلا اول جواب خواهر شوهر یا جاریت جلو مادر شوهر ات بده کم کم یواش جواب مادر شوهر ات با احترام بده ینی نظرات راجع به زندگی و تصمیمات خودت بگو 

البته نظر منه

چه جالب، مال شما هم همینطوره؟ مادرشوهر من حتی از این که با شوهرم راه می رفتم ناراحت می شد البته الان ...

بله عزیزم مادر شوهر من هم شدیدا حسوده در حده هوو بازی ها .... اگه ببینه من یه چیزی خریدم هر چی لباس.... اندازه پولش از شوهرم تیغ می زنه 

البته من خونم ۱ ایستگاه فاصله داره ولی گاهی که از پارک پیاده میایم سرراهی می ریم خونشون،،، خرید دست من ببینه اون قدر ناراحت میشه هی میگه پسر من حمالتونه،،،، صبح تا شب باید کار کنه تو بری خرج کنی 

عزیزم اگر من خرج نکنم شوهرم زن صیغه می کند تا حالا بیشتر از ۳ بار چند ماهه صیغه کرده مادر شوهرم میدونسته  راضی بوده.... فقط چشم خوشی من نداره 

نمی دونم چرا؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همون ک شوهرم جوابشو داد خیلی بهتر شد بعد میرف برا اجیاش میگف من ک عروس ندارم فلان و فلان یعنی یه ...

ببخشید عزیزم شما....... توی یک ساختمان زندگی می کنید؟؟ 

خانواده شوهرم همش پشت سر جاری خواهر شوهرم بد میگن مادر شوهرم حتی پشت سر خواهر خودش بد میگه ،،،،،پشت سر من هم باهمدیگر بد من و کارهای من و سلیقه من می گن

بهشون اعتماد نکن 

ببخشید عزیزم شما....... توی یک ساختمان زندگی می کنید؟؟ خانواده شوهرم همش پشت سر جاری خواهر شوهرم بد ...

ن من هنوز عقدم نه اصلا اینجوری نیسن فقط روی پولای بچه هاشون حساسن که یوقت بد خرج نشه

بله عزیزم مادر شوهر من هم شدیدا حسوده در حده هوو بازی ها .... اگه ببینه من یه چیزی خریدم هر چی لباس. ...

وای چقدر سخته خدا بهت صبر بده، من خوبیش اینه که نزدیک نیستیم، مادرشوهرم یه شهره، ما یه شهر دیگه، وگرنه زندگیم خیلی متاثر می شد، منم مادرشوهرم ناراحت میشه چهره ش نشون میده ولی خداییش به زبون نمیاره، همه ش احساس رقابت داره، من یه سطل آشغال به خونه م اضافه کنم اونم باید اضافه کنه و ...