2777
2789
عنوان

یکی از شغل های پردرآمد و تقریبا راحت این هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 49 پست
ولی بنظرم کار جالبی نیست من که هرچی مشاور و تراپیست دوروبرم دیدم همه مشکل دارن میدونی کس میکنم مدام ...

من خودم خیلی به این کارعلاقه دارم حتی به سرم زد برم ادامه تحصیل بدم برم تو این کار اما فعلا خودم روانشناس لازم😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم وقتی راهنمایی بودمخیلی دوست داشتم روانشناس بشم، کتاب های روان شناسی زیادی میخونمحتی الانم میخونم ...

منم درون گرام اما خیلی دوست دارم پای حرف و دردودل دیگران بشینم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هزینه تراپی که میدم زیاده ولی راضیم و از خرجای دیگم اگر لازم باشه میزنم

خداروشکر راضی حال روحیتو دگرگون کرده ؟

من حتی درد و دل اطرافیانمو نمیتونم تحمل کنم چه برسه به غم و عصه مردم 😐😂ولی قبول دارم نسبت به شغلای ...

خیلی شغل با لول و شیکی هست درعین حال با درآمد بالا

توی زندگیشون تاثیر داره من دیدم که میگم ی داستانی براتون تعریف میکنم واقعی هستش میخوام ببینم چه مشاو ...

مسئولیت مشاوره دادن بهش رو کنسل می‌کنم جون برا مشکلش به تراپیست نباید مراجعه کنه پیش روانپزشک بابد بره یا پیش همونی که موکل وارد زندگیش کرده همون دعانویس های مذخرف

مسئولیت مشاوره دادن بهش رو کنسل می‌کنم جون برا مشکلش به تراپیست نباید مراجعه کنه پیش روانپزشک بابد ب ...

روانشناس باید نظر بده که اون شخص بره پیش روانپزشک و دارو مصرف کنه و یا بستری بشه 

از این داستان ها زیاد هست 

یکی دیگه بود ی دختر خانوم ۱۵ ساله با مادرش زندگی میکرد و وضع مالی خوبی داشتن مادرش با ی نفر دوس بود و به دخترش میگفت تو هم باید با دوست اون آقا دوست بشی که ما راحت باشیم جواب این دختر خانوم رو چی میدی 

تا صبح از این داستان ها هست براتون بگم به خاطر همین میگم انرژی منفی زیادی رو تحمل میکنن و اصلا کار خوبی نیست

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
روانشناس باید نظر بده که اون شخص بره پیش روانپزشک و دارو مصرف کنه و یا بستری بشه از این داستان ها زی ...

درسته ولی خب تراپیست وظیفه اش آگاهی دادن به بیمار هست راه درست نشون دادن درنهایت تصمیم درست گرفتن برعهده خود بیمارهست که کمک کنه حال خودش خوب کنه وقتی خودت نخوای هیچ کس نمیتونه حالتو خوبه کنه من الان خودم خواستم حالم خوب بشه پس دارم براش قدم برمیدارم 

درسته ولی خب تراپیست وظیفه اش آگاهی دادن به بیمار هست راه درست نشون دادن درنهایت تصمیم درست گرفتن بر ...

همیشه همینه و راه درست هم همینه در آخر خودمون هستیم که باید اون کار رو انجام بدیم همیشه سعی کنید اعتماد به نفستون بالا باشه چون خیلی بهتون کمک میکنه هیچ وقت از تلاش کردن دست برندارید درسته گاهی وقتا زندگی خیلی سخت میشه ولی شک نکنید که این ها همه نشانه هستش برای ی زندگی بهتر 

آرزو میکنم حال دلتون همیشه خوب باشه و همیشه موفق باشید

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
همیشه همینه و راه درست هم همینه در آخر خودمون هستیم که باید اون کار رو انجام بدیم همیشه سعی کنید اعت ...

مرسی دوست خوبم منم آرزوی موفقیت برات دارم 🙏❤️

من خودم خیلی به این کارعلاقه دارم حتی به سرم زد برم ادامه تحصیل بدم برم تو این کار اما فعلا خودم روا ...

اگه دوس دارین حالتون که بهتر شد حتما برین دنبالش،

میبینی بحران رو تبدیل به فرصت کردی و شرایط خیلی خوبی برا خودت ایجاد کردی💪

میتونم بپرسم مشاور قبلیتون چطور فریبتون داد؟

اگه دوس دارین حالتون که بهتر شد حتما برین دنبالش،میبینی بحران رو تبدیل به فرصت کردی و شرایط خیلی خوب ...

اره دوست دارم اما پروسه اش سنگین باید فکر کنم کنکور بدی ادامه تحصیل …..

هیچی سرمشکلی که با همسرم داشتم وقتی رفتم پیش مشاوره بهم گفته بود اون خانم زن دوست همسرت نبوده دوست دوست اون خانم بوده حالا نمی‌دونم با همدستی همسرم این نقشه رو‌کشیده بودن یا نه ذهن منو منحرف بشه که اون زنه نبوده بلکه دوستش بوده خدا کمک کرد من از رو‌ویس ها بازم متوجه شدم همون زنه هست اینا دارن منو گول میزن شب بهش گفتم خانم دکتر من یه کار واجب باهاتون دارم پیام داد همکاری ما باهم تموم شده به همین راحتی داشتن منو فریب میدادن نمی‌دونم نقشه کدومشون بود همسرم یا اون زن یا مشاوره برا اینکه من فکر کنم اون زن نبوده 

سوگند مبخورن بابت کارشون اما کیه که به اون سوگند توجه کنه من روانشناس قبلیم منو فریب داد

اره خب توی همه ی شغل ها با وجدان و بی وجدان هست، جایی که رئیس دزد باشه کارمندشم دزدی میکنه، حکایت یه مملکته!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره دوست دارم اما پروسه اش سنگین باید فکر کنم کنکور بدی ادامه تحصیل …..هیچی سرمشکلی که با همسرم داشت ...

با گوشیه همسرتون پیام دادین بهش؟

ادم هنگ میشه از چیزایی که میشنوه😐

راستی شاید بعضی دانشگاها بدون کنکور دانشجو بگیرن،حتما پیگیرش باش

2810