2777
2789
عنوان

تاپیک مخصوص سوال جواب شما🛑🛑

128 بازدید | 14 پست

سلام فریماه هستم ۲۷ سالمه فیزیوتراپیست هستم 

داخل هر تاپیکی که میرم یا تاپیک میزنم خیلی درمورد شغلم سوال پرسیده میشه که خیلیاشون تکراری هستن پس تصمیم گرفتم داخل همین تاپیک جواب همشونو بدم 👇

اولین نکته رو بهتون بگم که من نمیتونم راه درمانی بهتون بگم چون معاینه فقط باید حضوری باشه بعضی مواقع کمک میکنم ولی مجازی زیاد نمیشه چیزی تجویز کرد🌹

خیلیا میپرسن اصلا برای خانم شغل مناسبی هست؟قدرت بدنی زیادی میخواد؟درامدش چقدره؟

این شغل برای خانم هاهم مناسبه قدرت بدنی هم میخواد اما اونقدری نیست که نتونید انجام بدید درامدش بستگی به خودتون داره اگه همون اول مطب بزنید و شروع کنید درامد بالایی داره اما اگه مطب نداشته باشید باکار در بیمارستان کلینیک های دیگه و هوم ویزیت درامد متوسطی خواهید داشت 🌹

میخواستم تاپیک روقفل کنم اما

تاپیک رو باز میزارم اگه سوالی داشتید بپرسید 

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁

اخی یاد کاربر فریما افتادم🥲

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوشبختم از اشناییتون 

عزیزم من بعد از زایمانم دچار کمر درد شدم پایین کمرم اندازه تخم مرغ ورم داره و همونجا درد میگیره ب نظر شما بخاطره چیه؟ 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

باورم نمیشه همین الان گفتم کاش یه نفر که فیزیوتراپی خونده باشه من بتونم سوالاموبپرسم😅

من راستش ترازم ۸۴۰۰ منطقه ۲ شده 

پردیس رو شاید بیارم ( اگه راجب اینکه چقدر اجتمالش هست با این تراز پردیس بیارم ممنون میشم راهنمایی کنید ) 

سوالم اینکه ایا شما الان کلینیک شخصی خودتون رو دارید؟ 

و اینکه ایا شرایطش برای مهاجرت خوبه ؟ 

سلام خوشبختم از اشناییتون عزیزم من بعد از زایمانم دچار کمر درد شدم پایین کمرم اندازه تخم مرغ ورم دار ...

سلام عزیزم همچنین🌹

چند وقته زایمان کردید ؟

برامدگی داره یعنی؟

معاینه شدید؟

باورم نمیشه همین الان گفتم کاش یه نفر که فیزیوتراپی خونده باشه من بتونم سوالاموبپرسم😅من راستش ترازم ...

عزیزممم پس دلت خیلی پاکه چون من چند روزه میخوام این تاپیکو بزنم وقت نمیشه😅

باورم نمیشه همین الان گفتم کاش یه نفر که فیزیوتراپی خونده باشه من بتونم سوالاموبپرسم😅من راستش ترازم ...

عزیزم درمورد ترازت مطمئن نیستم پردیسو بیاری یا نه شاید اگر۹۰۰۰بود مطمئن تر بودم 

بله من کلینیک دارم 

بله شرایط مهاجرت فیزیو خیلی خوبه خیلیا بخاطر همین موضوع میان فیزیو

عزیزم درمورد ترازت مطمئن نیستم پردیسو بیاری یا نه شاید اگر۹۰۰۰بود مطمئن تر بودم بله من کلینیک دارم ب ...

واقعا استرس دارم امیدوارم امسال به خاطر افت تراز و افزایش ظرفیت شرایط عوض شده باشه 

خیلی ممنون از راهنمایی تون