2777
2789
عنوان

شوهرم سلبریتیه

889 بازدید | 50 پست

خداروشاکرم شوهرم و فقط یه مشت پیرمرد و حاجی و مرد میشناسن واقعا نمیتونم تحمل کنم روش دخترا چشم داشته باشن مثلا اینستاش برن کامنت بزارن لایکش کنن واییییی نمیتونم کافه یا رستوران هم بریم حواسم هست اصلا باید حجابش و رعایت کنه یعنی که چی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خوشم نمیاد از شوهر معروف چیه آخه یه مشت دختر نوجوون قربون صدقش برن  تو دایرکت مجازیش خودشیرینی کنن براش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2803
🤣🤣😂😂والا الان اینقدر بلانسبت زن خراب و پولی زیاد شده که باید هواس آدم باشه به شوهر

بیچاره خودش اهلش نیست ولی من حساسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
منم خوشم نمیاد از شوهر معروف چیه آخه یه مشت دختر نوجوون قربون صدقش برن تو دایرکت مجازیش خودشیرینی ک ...

اصلا چه معنی داره پز نمیخوام بدم اما شوهرم قد و بالاش خوبه بسکت بالیست بوده پیج هم داشت من گفتم پاکش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفهمیدم‌ چی نوشتیوای مرد تا خودش کرم نریزه هیچ دختری نگاه نمیکنهربطی به خوش تیپی و اینا نداره

نگو توروخدا یا ندیدی یا دیدی و داری کتمان می‌کنی 

کرم ریختن ای یه دخترو اونروز خودم تو کافی نت دیدم هرچی هم مرده چشم غزه می‌رفت براش بازم ادامه میداد دختره بی تربیت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
خب برهوقتی مرد اهلش نباشه اون دختر چکار میتونه کنه

دقیقا 

تهش چی میخواد بشه همچی به مرد بستگی داره

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بغلش کنم؟👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشترفته ام🧿🦋

2801