2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی تفاوت

133 بازدید | 13 پست

من چند ساله ازدواج کردم و از خانواده م دورم ، خانواده همسرم بهم نزدیک هستند، اما اصلا با ما گرم نمی گیرند ، چهار ماه یک بار دعوت می‌کنند و اصلا رو نمی‌دن که بیشتر بری خونه شون، بچه م شش ماهشه، اصلا نمیگن نوه مون بیاد خونه مون، هیچ محبتی به پسر و نوه شون ندارند، نه زنگ میزنن نه هیچی ، باهاشون چه برخوردی کنم، چون غربیم ، خیلی رو اعصابم هست این بی تفاوتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش که بچه دنیا اومده بود، هفته ای یک بار پامیشد سرزده می اومد ،( درحالی که اگه ما سر زده بریم اخم می‌کنه و محل نمیذارن) هیچ کمکی که نمی‌کرد ، فقط فضولی میکرد که ناخن بچه بلنده ، دماغش پره، شهرتون نرو بچه کوچیکه 

همین دوری و دوستی بهترینه مطمئن باش رابطه بیشتر برات شر میشه ضمن اینکه رابطه زورکی نخواه .سعی کن یا ...

دقیقا ی مدت میومد مادرش خونه مون ، همش دنبال شر و حاشیه و داستان بود ، اعصابم و شدیداً خراب میکرد 

وقتی میگی دنبال شر هستن ، تازه ناراحتی چرا دیر به دیر می بینیشون؟ خب یه جوری چند تا دوست و آشنا پیدا ...

دوست ندارم ببینم شون، ولی از اینکه بی تفاوت ن و هیچ کاری برای پسرشون نمی کنند ، لجم میگیره ، دوست دارم مثل خودشون ، برم رو اعصاب شون

دوست ندارم ببینم شون، ولی از اینکه بی تفاوت ن و هیچ کاری برای پسرشون نمی کنند ، لجم میگیره ، دوست دا ...

خب اگه بخوان محبت کنن مستلزم اینه که ببیننتون . بدتر میشه اوضاع. اگه محبت کنن شوهرت کم کم میره طرف شون .‌دیگه بچه داری دستت به هیچ جا بند نیست. خودت میدونی 

خب اگه بخوان محبت کنن مستلزم اینه که ببیننتون . بدتر میشه اوضاع. اگه محبت کنن شوهرت کم کم میره طرف ش ...

اره باید کلا بهشون فکر نکنم😄

همون بهتر که کم رنگ باشند همچین ادمایی

دوست ندارم ببینم شون، ولی از اینکه بی تفاوت ن و هیچ کاری برای پسرشون نمی کنند ، لجم میگیره ، دوست دا ...

چقدر عجیبید خدایی دنبال شر هستیا ولشون کن راحت زندگیتو بکن دیگه دنبال چی هستی