من چند ساله ازدواج کردم و از خانواده م دورم ، خانواده همسرم بهم نزدیک هستند، اما اصلا با ما گرم نمی گیرند ، چهار ماه یک بار دعوت میکنند و اصلا رو نمیدن که بیشتر بری خونه شون، بچه م شش ماهشه، اصلا نمیگن نوه مون بیاد خونه مون، هیچ محبتی به پسر و نوه شون ندارند، نه زنگ میزنن نه هیچی ، باهاشون چه برخوردی کنم، چون غربیم ، خیلی رو اعصابم هست این بی تفاوتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش که بچه دنیا اومده بود، هفته ای یک بار پامیشد سرزده می اومد ،( درحالی که اگه ما سر زده بریم اخم میکنه و محل نمیذارن) هیچ کمکی که نمیکرد ، فقط فضولی میکرد که ناخن بچه بلنده ، دماغش پره، شهرتون نرو بچه کوچیکه
همین دوری و دوستی بهترینه مطمئن باش رابطه بیشتر برات شر میشه ضمن اینکه رابطه زورکی نخواه .سعی کن یا بری سمت خانواده خودت یا برای خودت دوست و برنامه تفریحی اینا داشته باش.
دوست ندارم ببینم شون، ولی از اینکه بی تفاوت ن و هیچ کاری برای پسرشون نمی کنند ، لجم میگیره ، دوست دا ...
خب اگه بخوان محبت کنن مستلزم اینه که ببیننتون . بدتر میشه اوضاع. اگه محبت کنن شوهرت کم کم میره طرف شون .دیگه بچه داری دستت به هیچ جا بند نیست. خودت میدونی