2777
2789

این گهواره خوشگله بگیرم؟ گهواره تا چند ماه استفاده میشه ؟ کنارش میخام تخت ۷ سال هم بخرم 

اتاق که واسه نینی گذاشتیم خیلی کم جاس تو خرید واقعا محدودم 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
آره بخر خوشگله
9
50%
نه نخر زشته
1
5%
واجب نیست نخر
3
16%
واجبه بخر ولی مدل دیگه
5
27%

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گهواره نباشه اصلا نمیشه بچه رو خوابوند من گهواره برقی موستلا خریدم عالیه بچه مم اینقد وابسته این شده که باید با خودم ببرم اگه بخوام شب جایی بمونم😑

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گهواره خیلیییی لازمههههه میدونی چقد بچه اذیتت میکنه اگ گهواره نباشه

میندازی توش بچه تاب میخوره راحتی 

فقط ی نکته بچه از طرحش چیزی نمی‌فهمه سعی کن  بجای اهمیت دادن ب مدلش ی چیز نرم و راحت بگیری و امن چون بعد ی سال میدیش بره

طبق تجربه ای ک من دارم ی گهواره ی بزرگتر بردار ک میله های بلند تری داشته باشه تا بچه از توش نیفته وقتی قل میخوره و وقتی بزرگتر میشه خودشو پرت نکنه پایین(بچه از ۶ ماهگی ب بعد میخزه)

و اینکه بزرگتر باشه چون باید دو طفش بالشت بزاری خدایی نکرده موقع خواب رو شکمش قل نخوره خفه شه و توی این گهواره بالشت جا نمیشه

من گهواره ی ملورین رو خریدم واسه نی نی

خیلی خوب هستش

هم تخت کنار مادر میشه هم گهواره هستش؛چرخ داره زیرش برای جابه جایی

تختش از پایه جدا میشه خودش دوباره میشه مثل گهواره رو زمینی و نی نی لای لای

آویز موزیکال هم همراهشه

به چیزی بگیر تکون بخوره و بچه بخوابه حالا در این حد هم رام زیبو نداشت اشکال ندارع خود این تا دوسال می‌خوابه بعد اونم عمرا تو تخت خودش بخوابه از همون اول تخت نوجوان شو بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

این کوتاهه بلندتر و بزرگتر بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.