2777
2789
عنوان

ناخن کاری یا مژه کاری

124 بازدید | 13 پست

کدوم شغل شاد تره؟! 

درامدش بیشتره؟! دردسرش کمتره، بچه کوچیک دارم به یه کار نیاز دارم

هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنام خدا ناخن کارم با بچه خودتو درگیرش نکن،اولش حداقل باید۵۰/۶۰تومن هزینه کنی

جدی هزینه زیاد میخواد؟! بعد درامدش چطوریه؟! نسبت به سود موادت؟!

هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏
ناخن راحتتره مژه خیلی دقت و ظرافت میخواد

بر اساس چی میگی عزیزم؟ بجاش فکر کنم مژه هزینه مواد کمتر میخواد

عزیزم بشین تو خونت من ناخن کارم، مژه کارم دوست زیاد دارم همش از بیرون میبینی میگی چقدر در آمد داره در صورتی که بازار اشباع شده، اولش باید کلی پول خرج کنی بعدش چندین سال باید بگذره تا مشتری ثابت پیدا کنی، ناخنم واقعا سخته حداقل یه سال باید با دستمزد کم کار کنی تا یکم هم دستت سریع بشه هم اشکالاتت برطرف بشه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
جدی هزینه زیاد میخواد؟! بعد درامدش چطوریه؟! نسبت به سود موادت؟!

پایین شهر جوابگو نیست اگر بالای تهران حرفه ای کار کنی و خوب باشه کارت خوبه درامدش،ببین الان یخای مبحث پودر و یاد بگیری که بیس کار هست باید حتمن بلد باشی حداقل ۷/۸تومن اموزش وسایل حدودا ۱۴/۱۵ تومن، بخای ژل و یاد بگیری ک حتما باید بلد باشی چونکههه اللن اکثرا سالنای برند ژل کار میکنن کسی دیگ زیاد پودر کار نمیکنه۷/۸ تومنم اون، بعد حتما باید یه کلاس طراحی مبتدی حداقل بری۳/۴ تومنم اون،من ۷۰تا لاکژل خریوم نصفشون قیمت پایین نصفشون قیمت بالا شد نزدیک ۸/۹تومن تازه مشتری میاد میگه همینارو داری؟؟ یعنی این تعداد ب چشم نمیاد

و هر چندوقت یبار یاید خودتو اپدیت کنی که خب بستگی ب مریس اونم قیمتاش متغیرع اولاش خیلی سخته یعنی یکی دوسال اول باید هزینه کنیو تجربه ب دست بیاری فقط

پایین شهر جوابگو نیست اگر بالای تهران حرفه ای کار کنی و خوب باشه کارت خوبه درامدش،ببین الان یخای مبح ...

شما پیش کی اموزش دیدی عزیزم؟!

ازت خیلی ممنونم

پایین شهر جوابگو نیست اگر بالای تهران حرفه ای کار کنی و خوب باشه کارت خوبه درامدش،ببین الان یخای مبح ...

شما تهرانی؟! کدوم منطقه؟! اول یه ناخن کار لازمه ناخنای خودمو درست کنه ناخن کار قبلیم گوشیشو جواب نمیده🥲

شما پیش کی اموزش دیدی عزیزم؟! ازت خیلی ممنونم

من یه سالن معمولی برند نیست تو تهران ک بگم بشناسی من پارسال اموزش دیدم ۴و پونصد فقط مبحث پودرو

سالنای برند یالای تهران ک یخای اموزش ببینی برو بالای ۱۰تومن

من پشیمونم حقیقتا

خواهش میکنم گلم

من یه سالن معمولی برند نیست تو تهران ک بگم بشناسی من پارسال اموزش دیدم ۴و پونصد فقط مبحث پودروسالنای ...

تازه شروع کردی ؟؟

🙏😘