2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای با سیاست تو تاپیکی که قطره چکونی میگن نمیمونن

بای

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اومد بگو انقد بچه ها اذیتم کردن بچه تو‌رو‌نمیگما بچه های خودم میگم قدیم چیکار میکردن چن تا بچه والا ...

اگه پرسید اذیت کردن بهش بگم بچه ها یه ساعت خوبن یه ساعت دعوا میکنن اذیتی دارن دیگه حالا خوب شد سفر رفتی خوش گذشت البته این از اوناست که از رو نمیره بخدا چند بار گفتم و شوهرم مطرح کرده یه مدت خوب میشه باز برمیگرده خسته شدم

اگه پرسید اذیت کردن بهش بگم بچه ها یه ساعت خوبن یه ساعت دعوا میکنن اذیتی دارن دیگه حالا خوب شد سفر ر ...

اره بگو لطف مکررر میشه حق مسلم ادم حوصله بچه خودش هم نداره چه برسه بقیه منم میخاستم برم ولی نتونستم پسرمو بذارم پیش کسی درست نیست 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
اره بگو لطف مکررر میشه حق مسلم ادم حوصله بچه خودش هم نداره چه برسه بقیه منم میخاستم برم ولی نتونستم ...

بخدا بعد چیکار میکنه میزاره مادرشوهرم بگه به شوهرم که آره بزار پیشت باشه بعد تایید که گرفت میگه عزیزم یه چند روز پیشت یعنی از قبل به شوهرم میرسونه خسته شدن بخدا هر سری دعوا با شوهرم میگه اینو کنسل میکنم بعد یه مدت باز برمیگردن