2777
2789
عنوان

سر اینکه همسرم قول داد مستقل بشیم از ساختمون پدرش بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز اول نگفتم ک تا آخر اونجا میمونیم دیدم مادرشوهرم خیلی زن فضول و دخالت میکنه و بشدت حسوده نم ...

میرفتی مستاجری 

قبول نمیکردی میگفتی مرد مستقل میخوام 

الان مستقل شدن سخته عادت کرده به مادرش و حتما پولی هم جمع نکرده که مستقل شه 

بله تا دادگاه هم پیش رفتن این آخری الان مرده داره واسش خونه میسازه ۳ تاهم بچه دارن روی حرفت وایسا بگ ...

از دست این مردا خب از اول مث آدم مستقل شین چرا خودتونو میندازین دهن این و اون بخدا خیلی بی مغزت بعضی مردا مث شوهر من اخه اگ انقد بچه ننه ای زن گرفتنت واسه چیه مرد

میرفتی مستاجری قبول نمیکردی میگفتی مرد مستقل میخوام الان مستقل شدن سخته عادت کرده به مادرش و حتما پو ...

اگ مثلا مادرش شوهر نداشت باز ی چیزی وقتی شوهرش هست و از شوهر منم سالم تره چرا مثلا باید بگه من برم مامانم تنها میمونه!!! بخدا ک دارم دیونه میشم عب نداره اگ قبول نکرد جدا میشم ازش 

وای 😔جدا که نمیشه بشی سخته با یه نوزاد برگرد سر زندگیت به بچت رحم کن اون گناهی نداره تو این شرایط خ ...

حالا من میگم جدا بشم ولی وقتی قضیه جدی بشه احتمالش میدم سر عقل بیاد و خونه بگیره 

میدونی س ماه پیش بهم قول داد اول مرداد ماه جابه جا میشیم دیدم هی میپیچونه منو هر روز ی چیزی میگفت دیگ کاسه صبرم لبریز شد بهش گفتم راستشو بگو چرا خونخ نمیگیری نگو پول نیست ک میدونم پول هست گفت نمیتونم پدر مادرم تنها بزارم مخصوصا مادرمو 

با اینکه ۴ تا پسر داره مادرشوهرم شوهرمم آخری نیس ک بگم وابسته بار اومده 

منم گفتم وقتی حرف زدیم بهم قول دادی خیلی بده ی مرد زیر قولش بزنه متاسفم برات دیگ برداشتم و اومدم خونه بابام 

هنوز نیومده دنبالت ؟ زنگ نمیزنه؟

زنگ زد گفت پاشو بیا بچه نشو تا آخر پاییز بهم مهلت بده منم بهش گفتم نمیام  وقتی سر این قولت نموندی رو چ حسابی میگی تا آخر پاییز مهلت بده بهم بهش گفتم تا آخر تابستون بهت مهلت میدم 

خودشم ببین چطور میخاد منو بیاره سر راه ها چقدرم زرنگه اواسط پاییز تایم زایمانمه میدونه ک برم دیگ نمیتونم بلند شم مشغول بچه داری میشم و فلان یادم میره