2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
ممنون گلم،حتما همینجا از حال خودت بهم اطلاع بده،انشاالله که بزودی دوتامونم صاحب یه نی نی سالم و صالح ...

امروز رفتم پیش پریناتولوژی گفت اسپرین میخوردی گفتم نه و ازمایش ژنتیک برام نوشته بردم ازمایشگاه گفت حدود ۶ تا ۷ میلیون میشه و گفت چون سنت بالاس و ذخیره تخمدانت کم میشه بعد سه کاه اقدام کن

امروز رفتم پیش پریناتولوژی گفت اسپرین میخوردی گفتم نه و ازمایش ژنتیک برام نوشته بردم ازمایشگاه گفت ح ...

منم همش میگم کاش تو بارداریم اسپرین خورده بودم😔

مگه چندسالته عزیزم؟

من برا بچم که باردار بودم آزمایش ژنتیک داده بودم ۶ ملیون شده بود، ولی خودم آزمایش ژنتیک ندادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم نسخه رو تو نت دیدم خیلی چیزا نوشته به نظرم لازم نیست مثلا هپاتیت ایدز و یه چندتا ویروسای تبخالی و پوستی من قبلا چندتاشون داده بودم الان میدونم خو اینا رو ندارم . ژنتیکم ازم پرسید با شوهرت فامیلی و تو فامیل سندرم داون هست که ما نداریم فامیلم نیستیم ولی بازم نوشته

زمان لازمه.من ۷ ماهگی دخترم فوت شد...باگذشت ی سال ونیم هنوزم فکرشم.البته بعدش هم ی سقط ۷ هفته داشتم...بعدش کلا قیدبچه روزدم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ممنون عزیزم،بچه منم به علت نامشخصی پر کشید و رفت،نمیتونم به زندگی برگردم همش دلم تنگه براش😭

بچه هایی که خود به خود سقط، میشن مشکل داشتن تو اکثر مواقع نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حق داری و بالاخره وابسته بودی ولی ناشکری نکن و صبر کن ب این فک کن که اگ دنیا میومد و مریض بود و جلو چشمت میرفت چقدر سخت تر بود انشالله زود جاش پر میشه و برمیگرده تو دلت 

کاربری دست دو نفر👧
چرا عزیزدلم خیلی زود دلم نی نی میخواد،آره حتما باید ورزشمو شروع کنم، دکترم گفته سه ماه دیگه میتونی ا ...

فقط تو این سه ماه به خودت برس 

منم اولی سقط شد تو شش هفته از تو بزرگتر بود و سخت تر

تو این سه ماه خودتو فقط تقویت کن 

منم بعد سه ماه باردار شدم الان بچه م ۳ ساله ش نگران نباش زود باردار میشی

عزیزم علتش متوجه شدید ؟

بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز تمام آرزوهامون ب بدرفتاری...این نوشتم بدونه ک بازهفته های بارداری ب نسبت کم بوده ..زجری ک کشیدم بامرگ یکی بود و دقیقا مث ایشون مادرم اصلا نیومد و من بعد این قضیه دوست ودشمنم شناختم و کلا باهمه قطع ارتباط کردم...چندین بارتوخواب دیدمش..ولی چ فایده...لباسهاش خریده بودم..نو نوموندن...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
رفتم نسخه رو تو نت دیدم خیلی چیزا نوشته به نظرم لازم نیست مثلا هپاتیت ایدز و یه چندتا ویروسای تبخالی ...

عزیزم فقط به خودت هم از لحاظ جسمی هم روحی رسیدگی کن، انشاالله بزودی باردار میشی،

شما کورتاژ نشده بودین؟ دیگه خونریزی نداری؟

زمان لازمه.من ۷ ماهگی دخترم فوت شد...باگذشت ی سال ونیم هنوزم فکرشم.البته بعدش هم ی سقط ۷ هفته داشتم. ...

عزیزم میدونم چقدر سخت و دردناکه،

دردهای جسمیش یه طرف درد روحیش همیشه با آدمه

بچه هایی که خود به خود سقط، میشن مشکل داشتن تو اکثر مواقع نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حق داری و بالا ...

ممنون از دلداریت عزیزدلم،

قطعا یه حکمتی داشته ولی من چون مادرم و کم طاقتم خیلی برام سخت میگذره،

من حتی آزمایش ژنتیک داده بودم که مشکلی نداشت بچم😔

بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز ت ...

الهی فداتشم چقدر گریم گرفت😭

منم شرایطم همینطوری بود، دخترم همش میگفت پس داداشم کی میاد، چقدر براش نقاشی کشیده بود😭

فقط ماها خودمون همدیگرو درک میکنیم که چقدر سخت و دردناکه،

هیچوقت داغشون کمرنگ نمیشه