2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
نمیخام حرف کلیشه ای بزنم ک بهش اعتقاد ندارم ولی حتما خدا صلاح تورو رو بهتر میدونسته شاید قرار بود ات ...

ممنون از دلداریت عزیزم،

من اصلا آدم قوی نبودم ولی بعد از اینکه بچم از دستم رفت احساس کردم آدم با سختی ها قوی تر میشه،

میدونی من تو بدترین موقعیت بچمو از دست دادم، جوریکه هنوز تو شوکم، تازه سه روز بود جنسیت رو فهمیده بودم، همونروزی که میخواستم براش خرید کنم گفتن مرده😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم ممنون از دلداریت،انشاالله که همینجوری بشه، خیلی عطش دارم دوباره برگرده تو دلم، با اینکه قبلش ...

فداتشم عزیزم، به خدا برای دلداریت نگفتم کاملا جدی میگم، بدن بعد سقط اماده ی بارداریه 

همین روزا برمیگرده تو دلت من اینو بهت قول میدم، بعد بیا همین تاپیک تگم کن بگو که گفتم 🥰

ممنون از دلداریت عزیزم،من اصلا آدم قوی نبودم ولی بعد از اینکه بچم از دستم رفت احساس کردم آدم با سختی ...

اینی ک میگم هم بی علت بود

سر دومی اول گف قند دارم نمیدونم از اون شد یا ن 

هرچیه خیلی سخته خدا کمکت کنه بهتر بشی💋

اصلا نفهمیدن علتش چی بوده، همه چیزش خوب بود، یهو گفتن مرده😭

انشاالله زودتر یه نی نی دیگه میاد تو دلت عزیزم

برای منم دعا کن جواب غربالگریم ریسک زده خیلی نگرانم درکت میکنم عزیزم💔

انشالله خدا زودتر تو دلت بچه میزاره 

خودتو تقویت کن تا زودتر باردار بشی 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته خاله ی من بعد از چند ماه که گذشته هنوزم سر مزار بچه اش میره خاله ی دیگه ای دارم اونم بچه ا ...

خدا هیچ مادریو اینطوری امتحان نکنه،

درسته هنوز بدنیا نیومده بود ولی من ۴ ماه تو دلم باهاش زندگی کردم، ۴ ماه قلبش تو وجودم میزد😭😭😭

فداتشم عزیزم، به خدا برای دلداریت نگفتم کاملا جدی میگم، بدن بعد سقط اماده ی بارداریه همین روزا برمیگ ...

الهی قربون دل مهربونت برم،

انشاالله همینجوری بشه،

شماهم به همه خواسته هاتون برسین

انشاالله زودتر یه نی نی دیگه میاد تو دلت عزیزمبرای منم دعا کن جواب غربالگریم ریسک زده خیلی نگرانم در ...

چیزی نیست عزیزم استرس نداشته باش فقط،

این غربالگریا الکی ریسک میزنن،

از ته دلم برا سلامتی خودت و نی نیت دعا میکنم❤️

الهی قربون دل مهربونت برم،انشاالله همینجوری بشه،شماهم به همه خواسته هاتون برسین

الهی آمین 🤲🤲عزیز دلمی 😍 

راسی مگه زود نی نی نمیخوای؟ استرس از خودت دور کن، ورزش روزانه کن و غذای مقوی که تخمک گذاری کنی  ایشالله زودی دوباره تاپیک بارداری بزنی 😍🤲

چیزی نیست عزیزم استرس نداشته باش فقط،این غربالگریا الکی ریسک میزنن،از ته دلم برا سلامتی خودت و نی نی ...

ممنون عزیزدلم ❤️

انشاالله زوتر نی نی میاد تو دلت و همه چیز به خوبی میگزره 

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته💔انشاالله زود زود جاش پر میشه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین 🤲🤲عزیز دلمی 😍 راسی مگه زود نی نی نمیخوای؟ استرس از خودت دور کن، ورزش روزانه کن و غذای م ...

چرا عزیزدلم خیلی زود دلم نی نی میخواد،

آره حتما باید ورزشمو شروع کنم، دکترم گفته سه ماه دیگه میتونی اقدام کنی،

دعاکن بچم دوباره برگرده تو دلم💚