کلی سرمایه و خونه و مغازه و اینا دارن ولی ما چیزی نداریم
با اینکه کلی کار میکنه ولی هیچی نداریم انگاری🫤
بعد بقیه رومیبینم چقد سرمایه دارن اخه چجوری میشه
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه همینن مگر ازپدر رسیده باشه شوهر من مغازش از پدرشه اگر نبود الان هیچی نداشت
خوشبحال پسرایی که پدرهاشون خونه ای ماشینی مغازه ای زمینی چیزی به پسرهاشون میدن . امیدوارم به اون یکی پسرهاشم داده باشه .
و متاسفم برای اون پدرهایی که تناقض قائل میشن بین پسرهاشون ، به یکیشون میدن ولی به اون یکی نمیدن
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
هر وقت خواستی مقایسه کنیبا خودت بگو خیلی از خانوما مهندسدکترنرئیسنولی خودت؟پس مقایسه نکنیدموفق باشید
من تحصیلکرده ام
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب قاعدتا تو این سن باید تا حدودی سرمایه داشته باشه
ما فقط یه ماشین داریم یه مقدار طلا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم بعضی ها خیلی زرنگن وارد شغلهایی میشن که پولساز هس یا مغز اقتصادیشون قوی هس یا ساپورت خانواده رو دارن، آخه میبینی بعضی از خانواده ها به پسرشون خونه و ماشین میدن حمایت مالی میکنن، بعدشم که گرونی وحشتناک به یکباره بیداد کرد طلا از 90 هزار رسید به 4 میلیون، خونه ای که چند سال قبل میتونستی صد میلیون بخری شد دومیلیارد، اونوقت قانون کار همش ده یازده تومن، خب دیگه همش رو که خود ملت مقصر نیستن که، بخش اعظمی تقصیر گرانی و تورم وحشتناک هس