2777
2789
منم واقعن بعضی وقتها اشکم درمیاد ، پسرم بیست ماهشه و شب تا صبح داره سینه مک میزنه . من واقعن خیلی سختی دادم به خودم برای بچه بزرگ کردن ، حتی یه وعده هم شیرخشک ندادم چون بدم میومد ازش. پستونکم ندادم ولی اینجوری به مادر خیلی سخت میگزره، میخوام به نی نی دومم پستونک رو بدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از الان عادتش بده به فنجون. من دخترمو از شیر صبح گرفتم . واس من سخت تر بود تا اون. الان دیگه اگه منم اصرار کنم صبح ها شیر نمی خوره ...البته دختر من بیست و یک ماهشه و فوق العاده بدغذاست
آب هست،ولی کم است!!!
2805
اره دیگه...یه سه ماهی طولش میدم. نظر دکترش اینه
میگه مامانا با یهویی گرفتن فقط خودشونو راحت می کنن
الان شیر صبح. بعد ظهر بعد سر شب و بعد شیر شب رو قطع می کنم.
آب هست،ولی کم است!!!
پسر من یک سالشه دیگه شیرمو نمیخوره، شیرم داره خشک میشه
نمیدونین چه غمی رو دلمه
چیکار کنم؟
خداوندا! تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه زجری میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است!
ناناز جان وقتی شیر مادر میدی بعد از یه مدت به یه جایی میرسی که خیلی برات سخت میشه یه تنه باید بچه رو نگه داری واسه اینکه فوق العاده وابسته میشه مهمونی نمی تونی بری هیچی نمی تونی بخوری من تا حالا 5 ساعت با اعصاب راحت یه جا نرفتم تنهایی خرید هم میرم زودی باید بدوام و بیام خونه که مبادا خانم هوس شیر کرده باشن ...
منم مشکلم اینه که شیشه دوست داره
اگه بدمزه بود چرا وقتی تو شیشه میریزم میخوره؟
نمیدونم چیکار کنم
اگه بدوشم تا چند وقت دووم میاره و خشک نمیشه؟
خداوندا! تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه زجری میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است!
فکر خوبیه
از فردا این کارو میکنم
توروخدا واسم دعا کنین که سینمو بگیره
بخدا اینقدر ناراحتم که چند شبه خواب ندارم
2810