2777
2789
اخه پسرم حرف های مارو اکو میکنه این خودش نشون اوتیسم هست البته فقط همین مورد الان خیلی کمتر شده ولی ...

همه ی اینا با آموزش حل میشه بنظرم دختر من سه سالگی میخواستم مثلا عکس یه حیوون نشونش بدم ک یاد بگیره در و دیوارو نگاه میکرد الان زودی یاد میگیره همه چی میمونه تو حافظه ش 

شهر به این بزرگی کاملا میدونه کجاها پارک هست 

اون صحبت میکنه ولی بشدت شلوغه و کارهای خطرناکی میکنه ماهی ۸ میلیون خرج دکتر و داروش میشه گف دعه کنید ...

وقتی کلام رو داره بنظرم خیال مادر راحت تره دختر من جزیی صحبت می‌کنه خیلی شلوغ نیست ولی کنجکاوی رو داره 

من خودم بیش فعال بودم و تا راهنمایی همش کارای خطرناک میکردم در حدی ک از پنجره سه طبقه اویزوون میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منو فرستاد تست اوتیسم گفتن ارتباط کلامی خیلی پایینی داره از همسناش و مشکلش اینه بردم نامه رو نشون ...

خب ببین پس تو مقصرِ این اتفاق نیستی؛ اتفاقاً وقتی میدونستی یه جا بند نمیشه کار درستی میکردی که رفت و آمداتو مدیریت میکردی، چون ممکن بود کسی دعواش کنه و بازم تو آسیب میدیدی؛پس سعی کن خودتو آروم کنی و قوی باشی؛ انشاله که تشخیص دکترا اشتباه بوده و اوتیسم نباشه اما به هرحال تو تنها کسی هستی که یاورش هستی.

همه ی اینا با آموزش حل میشه بنظرم دختر من سه سالگی میخواستم مثلا عکس یه حیوون نشونش بدم ک یاد بگیره ...

خب  پس بنظرم دخترت اوتیسم نیس چون اوتیسمی ها اصلا ی جا بند نمیشن شما در روز ببرش پارک دوساعت انرژیش کم بشه اگ میتونی مثلا هر روز ببر تا عادی بشه؛من پسرم رو اصلا تاحالا نبرده بودم پارک از ماه پیش میبرم پارک دفعه اول دوم فقط توخیابون می دوید دفعه بعد بهش گفتم اگ بدودی نمیبرمت پارک رفتیم خیابون یکم دوید گفتم برگردم‌خونه دیدم اروم تر شد

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
خب ببین پس تو مقصرِ این اتفاق نیستی؛ اتفاقاً وقتی میدونستی یه جا بند نمیشه کار درستی میکردی که رفت و ...

گفتار درمانی که می‌ره میگن اوتیسم نیست ولی وقتی نیست چرا ارتباط و کلام ضعیف داره؟

امروز رفته بود استخر نمی‌دونم چی شد یه بچرو هل داد البته نخورد زمین در حد ضربه کوچیک مامان بچه رسید منم رفتم گفتم عذر میخوام یهو خانومه دخترمو هل داد عقب گفتم چیکار می‌کنی زن گنده ای مثلا گفتم ببخشید دیگه گفت میخواست دوباره هلش بده بچمو‌

من چی بگم دیگه

خب پس بنظرم دخترت اوتیسم نیس چون اوتیسمی ها اصلا ی جا بند نمیشن شما در روز ببرش پارک دوساعت انرژیش ...

نه من اوتیسمی دیدم که گوشه گیره بچه ولی کامل صحبت می‌کنه درسشو میخونه حتی اونروز دیدم تنهایی با تاکسی اومد رفت خونشون انقد خوشحال شدم 

منم فکر میکنم داره یکم خفیفشو چون پیشرفت گفتارش کمه مثلا شاید تا الان ماشین نگفته خب باباش امروز میگف بریم ماشین یهو گفت ماشین نه اینطوریه مدلش 

نه من اوتیسمی دیدم که گوشه گیره بچه ولی کامل صحبت می‌کنه درسشو میخونه حتی اونروز دیدم تنهایی با تاکس ...

ایشالله ک پیشرفت های بیشتری داشته باشه و بیای اینجا بنویسی😍

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
گفتار درمانی که می‌ره میگن اوتیسم نیست ولی وقتی نیست چرا ارتباط و کلام ضعیف داره؟امروز رفته بود استخ ...

پس ببین همه تشخیصاشون یکسان نیست؛ انشاله که همون بیش فعالیه و اوتیسم نیست؛چون میگی خودتم بیش فعال بودی بنابراین احتمالش زیاده که به بچه هم منتقل شده باشه؛ شما بخاطر اتفاق توی استخر ناراحت شدی و طبیعیه،اما اون خانم هم بخاطر بچش باشما اینجور برخورد کرد و براش نگران شد،ازش به دل نگیر، شاید اگه مسأله رو میدونست درکتون می‌کرد. اما شما هم توی مکانهای عمومی یا دیدار با افراد تمرکزتو روی رفتارهای بچه بیشتر کن. نه اینکه دعواش کنی،همینقدر که آسیبی ناخواسته ازطرف اون به کسی وارد نشه و ارتباطاتتون دستخوش تنش نشه کافیه.