2777
2789
عنوان

لطفا به این سوال که شوهر از کجا پیدا میشه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 59 پست
من گفتم قبل ازدواج آروم باشه، بعدش اگر عشق وجود داشته باشه، هر چقدرم غر بزنی و ناز کنی ،طرف مقابل به ...

دقیقا شوهرم عشق می‌کنه من پر انرژیم خیلی خوشحال میشه فقط دوست دارم مدام بگه دوست دارم عاشقتم و اینا از این حرفا بزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش مردا بگن چرا وقتی یکی که زنشون میشه خوبه بساز هست شوهرشو دوست داره ولی وقتی اقاعه می‌فهمه که زنش ...

حالا من دقیقا عکس همین رابطه رو خودم تجربه کردم 

تا دختره فهمید که چقدر دوستش دارم ، تو اوج دوست داشتن رفت،

حالا من دقیقا عکس همین رابطه رو خودم تجربه کردم تا دختره فهمید که چقدر دوستش دارم ، تو اوج دوست داشت ...

ببین من و همسرم خیلی همو دوست داریم من به شدت به شدت دوسش دارم جوری که نمیبینمش دیوانه میشم گاهی از دوست داشتن زیاد گریه هم کردم ولی یه سری از دوستام که تازه ازدواج کردن ازم میپرسن که چرا نامزد هامون بهمون محبت نمیکنن چرا تا وقتی فهمیدن دوسش داریم دیگه اون آتش عشق قدیم رو ندارن 

منم از شوهرم پرسیدم اون جوابی پیدا نکرد گفتم از کاربرای اینجا بپرسم چی میشه که یه مرد در عین حال که زنشو دوست داره ولی به زبون نمیاره ؟؟

ببین اینو بگم ما دخترا اگه یکی رو دوست داشته باشیم تمام خودمونو براش میزاریم مثل یه مادر مراقبشیم اون دختر لیاقت عشق شمارو نداشته 

اسی من موقعه ای که وقت ازدواجم بود خیلییی به خدا نزدیک تر شدم گفتم از زندگی چیزی نمی‌خوام جز یه شوهر خوب چله نماز جعفر طیار برداشتم تو یه هفته ۵ تا خواستگار با موقعیت مختلف داشتم ولی اون ۵ تا اصلا به دلم ننشستن و چند روز بعد همسرم تو بدترینننن شرایط زندگیش اومد خواستگاری و ازدواج کردیم

ببین من و همسرم خیلی همو دوست داریم من به شدت به شدت دوسش دارم جوری که نمیبینمش دیوانه میشم گاهی از ...

من نظر شخصی خودمو بخوام بگم اینکه 

من سعی میکنم همیشه به همسرم محبت کنم که هیچ موقع لبخند از روی لباش نره کنار، تا هیچ موقع حسرت زندگی دیگران رو نخوره 

حقیقت داستان اینه که اگر یه پسر واقعی قلبی و با تمام وجود یه نفر رو دوست داشته باشه محبتش رو از اون آدم دریغ نمیکنه

من نظر شخصی خودمو بخوام بگم اینکه من سعی میکنم همیشه به همسرم محبت کنم که هیچ موقع لبخند از روی لباش ...

درست میگی 

برات یه عشقی آرزو میکنم که به خدا بگی بابت کدوم کار خوبم بود این عشق ؟

هیچ وقت به اون فکر نکن خدا دوست داشته که زود ذات اون دختر رو برات رو کرده

درست میگی برات یه عشقی آرزو میکنم که به خدا بگی بابت کدوم کار خوبم بود این عشق ؟هیچ وقت به اون فکر ن ...

حق با شماست 

ولی متاسفانه بعضی وقتا ، بعضی آدما جوری اعتمادت رو سلب میکنن که دیگه حتی اگه موقعیت خوبی هم گیرت بیاد ترسی که داری باعث میشه حتی بهش فکر نکنی 

من الان با گذشت تقریبی ۲ سال هنوز نمیتونم اعتماد کنم

حق با شماست ولی متاسفانه بعضی وقتا ، بعضی آدما جوری اعتمادت رو سلب میکنن که دیگه حتی اگه موقعیت خوبی ...

منم مثل خواهر بزرگ تر شما 

ولی دنبال یه دختر با خانواده باش دنبال هر آدمی نرو بدونی که تورو به خاطر خودت میخواد نه به خاطر پول کندن ازت اول بهش بگو قصد ازدواج داری حرف میزنی و حداقل ۲ سال امتحانش کن