2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

17173 بازدید | 191 پست

سلام دوستای خوبم

من و همسرم هر دو از سمت اجداد پدری ریشه در کوهپایه های زنجان داریم و این قسمت از ایران برای ما حکم بهشت رو داره چون یاداور سفر های تابستونیمون تو کودکیه🥹

(البته ما فامیل نیستیم و به صورت اتفاق اصالتا هم شهری از اب در اومدیم)

و چون دوست داریم رز هم این حس و حال رو تجربه کنه سعی میکنیم هر سال تابستون هر طور شده یه سر بریم کوهستان.

توی تیر ماه امسال هم با خانواده ی همسرم رفتیم و جاتون خالی بسیارررر خوش گذشت…

عکس هایی که براتون میذارم عکس های این سفر چند روزه است که به نظر خودم کاملا حس و حال ییلاقی و جمع خانوادگی رو منتقل میکنه

من کتابمم برده بودم، عصرها مینشستم تو حیاط، چند صفحه میخوندم در حالی که گوشام پر میشد از صدای باد لابه لای درخت ها…🥹

این زردالوها رو همون یکی دو روز اول جمع کردم و باهاشون لواشک درست کردیم😋

بچه ها سایت اجازه نمیده بیشتر از این تو پست اول عکس بذارم، سعی میکنم تو پست های بعدی عکس ها و توضیحاتشون رو بذارم… پس صبور باشید تا کامل پستشون کنم

این تاپیک چه حس خوبی داشت ❤

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب ها برای شب نشینی خونه اقوام همسرم که همون نزدیکی بودن میرفتیم، انقدر هوا تمیز و خنک بود که لباس گرم میپوشیدیم و من کیف میکردم از معاشرت تو این اب و هوا با این ادم های نازنین🥰

سلام الهام جان خوبی 

حالم اصلا خوب نبود اومدم تاپیکات رو بخونم شاید یکم بهتر بشم دیدم تامیک جدید زدی 

منم پدرو مادرم اهل یکی روستاهای زنجان هستند 

البته من میدونستم شما زنجانی هستی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2810