2777
2789
عنوان

دیشب خواب بچمو دیدم😭😭😭😭😭😭😭

376 بازدید | 20 پست

دوهفته اس سقط کردم ۴ ماهه،

دیشب خواب دیدم پسرم بدنیا اومده نوزاد خوشگلی بود، واینکه با همدیگه حرف زدیم، ولی کلا یادم رفته چی به همدیگه گفتیم،

وای خدا دلم خونه، دلم براش تنگ شده😭😭😭

چجوری فراموشش کنم😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا به دلت صبر بده🥺

قرآن زیاد بخون

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ممنون گلم،داغونم فقط دلم میخواد برم مشهد و بشینم یه گوشه و زار بزنم😭😭😭😭😭

الهی قربونت برم❤️‍🩹

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هرگز فراموش نمیشه خدا فقط به دلت صبر بده ۲۲مهر امسال میشه ۲سال که فرشته کوچولوم پرکشید درست روزی که۱ ...

الهی فداتشم، منم داغونم بخدا، از لحاظ جسمی هم خوب نیستم، تازه ۴ روزه کورتاژ شدم😭😭

بعدش بچه دار نشدین؟

نه بعد اون اقدام دارم ولی باردار نمیشم.بچه من به راحتی سقط شدنه دردی داشتم نه خونریزی انقد این بچه ا ...

منم بچم خیلی خیلی راحت اومد، ولی ده روز بعدش جفت مونده بود مجبور به کورتاژ شدم،

روزی که تو بیمارستان سقطش کردم گفتم مامانی نذار زیاد اذیت شم یه دفه دیدیم بچه بدون درد و خونریزی اومد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همش احساس میکنم مادری خوبی براش نبودم که تصمیم گرفت نیاد پیشم😭😭😭😭😭😭