2777
2789

خببب

من ورودی مهرم  مهندسی دانشگاه آزاد

هیچ ایده ای راجب دانشگاه ندارم که چیکار کنم چجوریه جوش..

چه چیزایی و از قبل بدونم بهتره بیاید یکم از تجربیات و خاطره هاتون بگید

نصحیت کنید

خلاصه بگید چجوریه چجوری رفتار کنم و برم و بیام بهتره

مثلا مغرور باشم و کم محل کنم یا مهربون باشم بگم بخندم..؟

کلا دختر ارومیم ارتباط اجتماعی قوی نیست 

ولی نمیدونم مغرور برخورد کنم یا مهربون

و قراره برم دانشگاهی ک اکسمم اونجاست

خواهر نتیجه ها هنوز نیومده بزار بیاد 😂

من دانشجو ام برا خوابگاه سوال دارین جواب میدم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر نتیجه ها هنوز نیومده بزار بیاد 😂من دانشجو ام برا خوابگاه سوال دارین جواب میدم

رشتم بدون کنکوره اخه🥲

تو دانشگاه چجوریه چجوری رفتار کنم 

خوابگاهی نیستم

مهربون باشم یا خودمو بگیرم..چجوری باشم

تیپم چجوری باشع

خواهر نتیجه ها هنوز نیومده بزار بیاد 😂من دانشجو ام برا خوابگاه سوال دارین جواب میدم

خوابگاه اینجوریه که همه باهم غذا میپزن و.. یا جوش جوری هست که تکی هم اشپزی کرد

بعد از لحاظ وسایل که کسی نبره تا چه حد امنیت داره؟

سنگین و با شخصیت رفتار کن و به پسرا هم رو نده چون خیالبافی میکنن...من تجربه ۴سال دانشجویی رو عرض کرد ...

قشنگ مشخصه قدیمی و ترم بالایی هستین 😂🥲

اره دقیقا باید با شخصیت و سنگین باشم

ولی یچیزی 

چی میپوشن تیپا چجوریه

من رو تکراری پوشیدن حساسم نمیخوام تکراری شه

رشتم بدون کنکوره اخه🥲تو دانشگاه چجوریه چجوری رفتار کنم خوابگاهی نیستممهربون باشم یا خودمو بگیرم..چج ...

آها متوجه شدم . انقدی که فکر میکنی حساس نباش همه زوم نیستن رو تو معمولی جد و مرزا داشته باش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
رشتم بدون کنکوره اخه🥲تو دانشگاه چجوریه چجوری رفتار کنم خوابگاهی نیستممهربون باشم یا خودمو بگیرم..چج ...

منم مثل تو هستم ولی مهر میشم ترم سه . در کل نه خیلی خودتو بگیز و نه خیلی خودمونی کلا عادی باش

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨
خوابگاه اینجوریه که همه باهم غذا میپزن و.. یا جوش جوری هست که تکی هم اشپزی کردبعد از لحاظ وسایل که ک ...

هم میتونی با هم اتاقیات بپزی هم تکی‌

اینکه وسایلات کسی نبره بستگی داره کدوم شهر دانشگاه بیفتی 

مثلا دانشگاه ما امنیت داره و زیاد کسی کاری نداره من خیلی وسایلام جا گذاشته بودم کسی دست نزد 

ولی سعی کن وسایلی ببری که متفاوت باشه با وسایل بقیه اشتباه نشه 

ممنونمبعد لازمه که پتو و بالشت همراه خودمون ببریم؟

بله حتماااااا 😃

2810