2777
2789
عنوان

تخصص علمی خفن بادرآمد ساعتی یازده میلیون 🔬

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
مثل اینکه واقعا میخوان تعلیق بشن نی نی یارچون هم برای من و هم شما مزاحمت ایجاد میکنن @niniyar_5

نی نی یار عزیزم لطفا عدالت رو اجرا کنید این بیخود داره به من تهمت میزنه 

لطفا رسیدگی بشه 

@niniyar_5    

@niniyar_5    

@niniyar_5    

نی نی یار عزیزم لطفا عدالت رو اجرا کنید این بیخود داره به من تهمت میزنه لطفا رسیدگی بشه @niniyar_5 ...

نیم کیلو شیرینی بخر با خودت اشتی کن جدی میگم انقدم حرص نخور

کسی که باید تذکر میگرفت گرفت خداروشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5 منم جوابشو نمیدم خودتون ببینیدحتی به معلما هم توهین میکنه تو یکی از تاپیکاش

نی نی یار عزیز لطفا سری به تاپیکهاش بزنید مزاحم همه میشه و هیچکس کاری بهش نداره همه رو اذیت می‌کنه 

@niniyar_5    

@niniyar_5 خودتون ببینید کی شروع کرد به توهین ممنونم

دیگه برای شما درس عبرت باشه تو کار هیچکس کسانی ک به شما کاری ندارن دخالت نکنی و دیگرانو بی مورد آزار ندید واقعا جای تاسفه 

نی نی یار ایشون بی دلیل من هیچ حرفی بهشون نزدم شروع کرد به من توهین کنه و بگه چاله میدونی هستی @niniyar_5    

@niniyar_5    

دیگه برای شما درس عبرت باشه تو کار هیچکس کسانی ک به شما کاری ندارن دخالت نکنی و دیگرانو بی مورد آزار ...

راست گفتم اینجا سایت عمومیه و شما حق اینکه از این الفاظ استفاده کنی نداری وگرنه من یکی گزارش میزنم جایی ببینم الفاظ زشت به کار رفته

@niniyar_5   بالاتر گفتن میخوان تعلیق بشن

راست گفتم اینجا سایت عمومیه و شما حق اینکه از این الفاظ استفاده کنی نداری وگرنه من یکی گزارش میزنم ج ...

شما هرگز حق ندارید به افرادی که آزاری به شما نمیرسونن به حریم خصوصیشون تجاوز کنین و بهشون تهمت بزنید واگذارت میکنم به خدا 

شما هرگز حق ندارید به افرادی که آزاری به شما نمیرسونن به حریم خصوصیشون تجاوز کنین و بهشون تهمت بزنید ...

شما هم نباید سایتو با چاله میدون اشتباه بگیرید

و به معلمین توهین کنید