2777
2789

بچم ده ماهشه هیچیییی جز شیر نمیخوره

براهمین خوابش بیشتر از یکساعت نیست حتی شبها هر یکساعت پامیشم شیرمیدم بهش میخوابه

از بدو تولدش متوجه شدیم که به پروتئین گاوی حساسیت داره یعنی نمیتونه محصولاتی مثل(شیرمعمولی.کره.پنیر.ماست.دوغ.بیسکوییت.بستنی و هرچیزی که با شیرگاو درست شده باشه رو...) نمیشه بخوره

دیگه من هررررغذایی درست میکنم باگوشت وماهیچه گوسفندی و مرغ و سیب زمینی و سبزیجات.... حتی اوایل بدون ادویه درست میکردم که لب نمیزد دکترش گفت یکم ادویه ام بزن بلکه بخوره  ادویه ام زدم بازم همینه شااااااید خیلی بخوره از هرغذایی اندازه ی دوتا نخود همین.....

حتی فکر کردم شاید دستپخت من خوب نباشه و نخوره اما هررررکی از خانوادمم درست کرد نخورد

داره لاغر میشه خیلی

توروخدا اگه راه حلی دارین بگین باوجود این محدودیت های مواد غذایی..... 

بخدا دیگه موندم چیکار کنم این بچه الان باید 4ماه بود که دیگه مدام شروع کرده بود به غذای کمکی اما..... 

لطفا کمکم کنید🙏🏻

سخت نگیر تغذیه سال اول فقط با شیر مادر هر چقد اصرار کنی نتیجه بر عکس میده صندلی غذا بگیر براش بذار غذا رو جلوش با تیکه های کوچیک وامن اصلا توجه نکن بهش بخدا درس میشه 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بزارم خودش بخوره؟؟؟؟ اینکارو کردم میمالش تو چشماش گریه میکنه

اره برا صبونه پنکک درست کن مغزیجات بریز داخل بذار خودش بخوره تغذیه به روش ال بی دبلیو بخون

پسر منم حساسیت داشت دوسال من تو رژیم بودم الان خداروشکر برطرف شد فقط فقط اصرار نکن

من دکتر بهم گفت شیرخودت دیگه قوتی نداره اگه بخوای بدی نده.

کاش بهش گوش نمیکردم حس میکنم اگه شیرخودمو میدادم بهتر بود

شمام اصرار نکردین؟ یعنی حتی اگه هیچی نخوره؟ 

من دکتر بهم گفت شیرخودت دیگه قوتی نداره اگه بخوای بدی نده.کاش بهش گوش نمیکردم حس میکنم اگه شیرخودمو ...

منم راضی نشدم به شیرخشک تلخ وبد مزه شیر خودمو داد نه اصرار نکردم الان هروقت بخاد خودش با اشتها میخوره نخاد نمیخوره مثلا ما صبونه خوردیم نخورد نهار کامل کامل با اشتها خورد من خیلی تحقیق کردم با کارشناس تغذیه هم مشاوره گرفتم همینو گفت

منم راضی نشدم به شیرخشک تلخ وبد مزه شیر خودمو داد نه اصرار نکردم الان هروقت بخاد خودش با اشتها میخور ...

اهااااا

بعد از یکسالگی شروع کرد بچه ی شما؟ یا دیر تر یا زودتر؟؟ الان چند وقتشه؟ خداحفظش کنه

2810