2777
2789
عنوان

شوهر کی اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

همسر من این ویژگی ها به اضافه ی خصوصیات عالی دیگه ای داره ❤️🥰

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه     #حامی_حیوانات #وگان #childfree

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه ببشتر توضیح بدین😍؟ چجوری از وفاداریش مطمئنی؟

خیلی مهربون و صبوره

خانواده دوسته

به هیچ عنوان رفیق باز نیست

اولویتش ماهستیم(من ودخترم)

تفریحاتش با ماست

و.......

هنوزم عاشق همیم.(چهارسال هم دوست بودیم)

البته مشکلات مالی هم هست مثل اکثر مردم‌.

بله مطمئنم.

بعد از یازده سال زندگی مشترک با خیلی چیزا بهم ثابت شده

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
2803
خیلی مهربون و صبورهخانواده دوستهبه هیچ عنوان رفیق باز نیستاولویتش ماهستیم(من ودخترم)تفریحاتش با ماست ...

عکس العملش وقتی عصبانی میشه چیه؟ ب خودش رسیدگی میکنه نظافت و اینا 

[QUOTE=349832160]عکس العملش وقتی عصبانی میشه چیه؟ ب خودش رسیدگی میکنه نظافت و اینا خ

خیلی صبوره، خیلی دیر عصبانی میشه

نهایت باصدای بلند وعصبانی حرف بزنه همین.

اهل دعوا و بحث نیستیم.

بله مرتب و تمیزه وبهداشت ورعایت می کنه.

ببین عزیزم تو دوران دوستی یانامزدی یامدتی ک برای شناخت طرف مقابل هستی نباید فقط احساس دخیل باشه باید تمام جوانب طرف رو سنجید

خیلی ها بخاطر عشق یسری اخلاق و رفتار رو از طرف می بینن و مثلا میگن چون عاشقیم بعدا درست میشه نه درست نمیشه وشاید بدترهم بشه

باید به همه چیز توجه کرد

حتما باید تفاهم داشته باشن تو همه زمینه ها چه عقیده چه سیاسی چه سطح وطرز تفکر این چیزا هم کنار اخلاقیاتش مهمه.

[QUOTE=349832160]عکس العملش وقتی عصبانی میشه چیه؟ ب خودش رسیدگی میکنه نظافت و اینا خخیلی صبوره، خیلی ...

عشقتون پایدار😍مذهبیه ؟ تو دوران دوستی چ چیزایی برات خیلی مطرح بود و انجام میداد؟

2804
عشقتون پایدار😍مذهبیه ؟ تو دوران دوستی چ چیزایی برات خیلی مطرح بود و انجام میداد؟

ممنون عزیزم.

نه عزیزم مذهبی نیست.

ما ازهم دوربودیم شوهرم غریبه بود.

ما تقریبا هرروز تلفنی صحبت می کردیم.

من دانشجو بودم. بعدمدتی نامزد کردیم و بعد ازدرسم عروسی.

والا من چیزی ازش نمی خواستم

حتی یادمه تو چهارسال دوستی وآشناییمون من حتی یکبار هم نگفتم برام شارژ بگیره

ووقتی خودش می پرسید می گفتم نه اگه قسمت هم شدیم و ازدواج کردیم اونموقع.

شما چی مجردی یا متاهل؟

ممنون عزیزم.نه عزیزم مذهبی نیست.ما ازهم دوربودیم شوهرم غریبه بود.ما تقریبا هرروز تلفنی صحبت می کردیم ...

من مجردم 

دست و دل بازه؟ینی الان هرچی بخوای فراهم‌میکنه؟

من مجردم دست و دل بازه؟ینی الان هرچی بخوای فراهم‌میکنه؟

آره عزیزم.

هرچیزی ک لازم باشه برامون فراهم می کنه 

خوردوخوراک و پوشاک.

فکر می کنم هر مرد خانواده دوستی همینجور باشه چون داره برای زندگی شو وزن وچش تلاش می کنه.

من خودمم آدم ولخرجی نیستم.

ولی گفتم ک الان بخاطر ضرر مالی یکم اوضاع مالی خوب نیست(شغل آزاد و اوضاع اقتصادی کشور که روش بی تاثیر نیست)

مثلا می خواستم پارسال مبل رو عوض کنم ولی با این ضرر مالی پشیمون شدم. نخواستم تو این شرایط فشار بهش وارد کنم.

2805