2777
2789
عنوان

اون کیه که از الان شام فرداش هم پخته 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 46 پست
اصلا شرایط مهیا نیست الان همه خوابن ازمهر دیگه هرشب ناهار فردا رو آماده می کنم

من همسرم وسط حال خواب منو‌ دخترم بیدار چراغ روشن سروصدا بنده خدا هیچی هم نمیگه😑😅😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما همیشه شب قبل میزاری؟؟ من شنیدم اگر قرمه سبزی رو ازشب قبل بزاری بعد بره تو بخچال دوباره فردا بزار ...

نه .بره یخچال سرد بشه دوباره گرم کنی خوب نیست بنظرم .اگ فقط برا یه وعده درست کردی باز اشکال ندارع آخه قرمه هرکار کنی دو بار میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من همسرم وسط حال خواب منو‌ دخترم بیدار چراغ روشن سروصدا بنده خدا هیچی هم نمیگه😑😅😅

شوهر و بچه های منم الان دیگه خوابیدن ولی من سبزی قورمه رو داخل خونه سرخ نمی کنم تازه اومدیم توخونه واجاق تو تراس هنوز آماده نیست صبح قراره شوهرم وصلش کنه 

نه .بره یخچال سرد بشه دوباره گرم کنی خوب نیست بنظرم .اگ فقط برا یه وعده درست کردی باز اشکال ندارع آخ ...

ببین قرمسبزی جزو غذاهایی هست که هرچی بمون خوشمزه تر میشه 

بعد خب الان دیگه مجبورم وقتی خنک شد بزازم تو یخچال تا فردا شب

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شوهر و بچه های منم الان دیگه خوابیدن ولی من سبزی قورمه رو داخل خونه سرخ نمی کنم تازه اومدیم توخونه و ...

مبارک باشه خونه نو ❤️ 

من خودم سرخ نمیکنم سبزی آماده از بیرون می‌گیرم خیلی هم خوب میشه بسته بندی مرتب با کیفیت 

ببین قرمسبزی جزو غذاهایی هست که هرچی بمون خوشمزه تر میشه بعد خب الان دیگه مجبورم وقتی خنک شد بزازم ت ...

غذایی که دو بار گرم بشه  یا بیشتر ۴۸ ساعت یخچال باشه خاصیتشو از دست میده .به شرطی فقط شام فردا باشه و تموم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
غذایی که دو بار گرم بشه یا بیشتر ۴۸ ساعت یخچال باشه خاصیتشو از دست میده .به شرطی فقط شام فردا باشه ...

نه بازم میمونه ولی میدم فرداش همسرم ببره سرکاره

مبارک باشه خونه نو ❤️ من خودم سرخ نمیکنم سبزی آماده از بیرون می‌گیرم خیلی هم خوب میشه بسته بندی مرتب ...

ممنونم🌹🌹🌹

من بااینکه شاغلم ولی ترجیح میدم خودم بخرم پاک کنم بشورم وبخارپزکنم 

آخه خوزستان فصل زمستون سبزی خورشتی زیاد وبا کیفیته و خودم بخرم هم بصرفه تره هم خیالم راحتتره

نه بازم میمونه ولی میدم فرداش همسرم ببره سرکاره

من علاوه به صورت و تیپم به وسایل خونه هم گیر میدم مبل فرش اینا .شما هم این جور هستی 🙂همش فکر اینم چیو عوض کنم شیک تر بشه وسواس گرفتم 

ببین قرمسبزی جزو غذاهایی هست که هرچی بمون خوشمزه تر میشه بعد خب الان دیگه مجبورم وقتی خنک شد بزازم ت ...

بله خوشمزه تر می‌شه 

ولی ترجیحاً یک غذارو دوبار گرم نکنید. 

فردا به میزانی که میلتون می‌رسه از روی خورشت بردارید و در قابلمه ی دیگری بریزید و گرم کنید. 

تمام خورشت رو گرم نکنید. 

اینجوری باقی خورشت شما که برای وعده ی بعد استفاده می‌شه، سالم تر باقی می‌مونه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ممنونم🌹🌹🌹 من بااینکه شاغلم ولی ترجیح میدم خودم بخرم پاک کنم بشورم وبخارپزکنم آخه خوزستان فصل زمست ...

درسته ☺️

من علاوه به صورت و تیپم به وسایل خونه هم گیر میدم مبل فرش اینا .شما هم این جور هستی 🙂همش فکر اینم چ ...

اره خیلییییی 

فقط وسایل خونه نیست که همه چیز مثلا بهت بگم نمی‌دونم باید خندید یا گریه داریم ماشین می‌خریم بعد بعد هنوز از از ماشین نیمدیم بیرون به همسرم میگم پس مسافرت چی شد؟؟ عه پس خونه چی شد اونم میکه بزار یه چیزیو به ثمر برسونیم اول بعد بریم سراغ بدی 

کلا کمال طلبم 

بله خوشمزه تر می‌شه ولی ترجیحاً یک غذارو دوبار گرم نکنید. فردا به میزانی که میلتون می‌رسه از روی خور ...

اهان درست میگید خوب شدگفتی عزیزم ممنونم❤️