2777
2789
عنوان

جلوگیری زیاد خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
بدون قرص استرس نداشتی یهو باردار شی؟؟ من دوماهه ازدواج کردم زیاد تجربه ندارم طبیعی جلوگیری میکنم ۱ ق ...

نه بابا وقتی چیزی وارد نشه ترس براچی😂

ببخشیدا ولی بعد یه سال دو بار اتفاقی ریخت ولی قرص نخوردم هیچ اتفاقی هم نیوفتاد باردار نشدم میترسم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باتوجه به اینکه نازایی و سقط زیاد شده اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن که مثل من نشی من فکر میکردم راحت باردار میشم خوشبختانه ماه اول اقدام هم باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشدو سقط شد بعداز سقط فهمیدم که چقدر آمار سقط رفته بالا و دکترا خیلی راحت میگن سقط اول طبیعیه نیازی به پیگیری نداره بعد که تحقیق کردم دیدم اوناییکه یه سقط دارن احتمال اینکه دوباره سقط کنن خیلی بالاست الان بازم باردارم ولی تمام وجودم استرسه که نکنه اینم سقط بشه

نه بابا وقتی چیزی وارد نشه ترس براچی😂ببخشیدا ولی بعد یه سال دو بار اتفاقی ریخت ولی قرص نخوردم هیچ ا ...

نه نترس خب طرف دوماه تلاش میکنه نمیشه یا بعد ۱ سال میشه عادیه

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

باتوجه به اینکه نازایی و سقط زیاد شده اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن که مثل من نشی من فکر میکردم راحت ...

ایشالله که این یکی سالم باشه عزیزم نگران نباش😍

اخه الان بچه نمیخام بابا من خودم خیلی بچم ۲۰ سالمه شوهرمم ۲۴ سالشه🤧

بعد من مادرشوهرمم سه چارتا سقط داشته بچه هاش مشکل داشتن با هزارتا دوا دکتر تونست دوتا بچه بیاره 

میترسم کلا بچه دار نشم😂

نه نترس خب طرف دوماه تلاش میکنه نمیشه یا بعد ۱ سال میشه عادیه

خب خداروشکر چون مادرشوهرمم سه چارتا سقط کرد با دوا دکتر تونست دوتا بچه بیاره بعد از بیست سال گفتم نکنه شوهرم ارث برده 

خودم با بچه دار نشدن مشکلی ندارم( یعنی کمتر اذیت میشم)ولی شوهرم گناه داره خیلی بچه دوست داره 

ایشالله که این یکی سالم باشه عزیزم نگران نباش😍اخه الان بچه نمیخام بابا من خودم خیلی بچم ۲۰ سالمه شو ...

ممنونم عزیزم خب سنی نداری هنوز زوده چند سال دیگه اقدام کنی اگه خدای نکرده بچه دارم نشی وقت زیاد داری واسه دوا درمون ولی من دوس ندارم دیگه سنم بیشتر از این بشه 

سلام، پیشگیری از بارداری چه بصورت طبیعی و چه با استفاده از دارو و چه با استفاده از وسایلی مانند کاندوم به خودی خود باعث نازایی نمیشه! اما وقتی فردی پیشگیری میکنه عملا داره باردار شدنش رو به سن بالاتر منتقل میکنه و این یه موضوع طبیعی هست که هر چه سن ما بالاتر میره احتمال بروز بیماری ها و اختلالات بیشتر میشه که ممکنه برخی از این اختلالات در باروری فرد خودشون رو نشون بدن! و بحاطر همین هست که توصیه میشه هم آقایون و هم خانم ها زودتر اقدام به بچه دار شدن بکنند.