2777
2789

من یه دوهفته بود بعده اون اتفای نی نی سایت نیومدم هرکی قضیه رو نمیدونه دوتا تاپیکم درمورده بهم زدنه نامزدیمه میتونه بخونه

از اون روز با نامزدم اصلا حرف نزدمهمه شماره هامو دراوردم تا بهم زنگ و پیام نده نامزدم هم اصلا نیومده چون روش نمیشه تو رو خانوادم نگا کنه خانوادشم هی میان اه و ناله میکنن نمیدونم چرا ولی گفتن دختره پزشک قانونی نرفته فقط اون وسط گوشیش شکسته بود سر اون شکایت کرده 

نمیدونم چیکار کنم تو شهره خودشون همه میدونن ولی تو شهر ما هنوز کسی نفهمیده با خانواده پدریم هم حرف نمیزنیم اگه بفهمن قشنگ هرحرفی درمیان ابرومون میره

نمیدونم راسته یا نه ولی گفتن اصلا رابطه نداشتن و دوست بودن نانواده منم بخاطر ابروشون قبول کردن میخان منو بدن ولی دوست بوده باهاش همونطور ک گفتم دختره اندامشو برا نامزدم فرستاده بود بگفته بچه ها رابطشون باز بوده وقتی ام دختره با خانوادش اومد نامزدم دستو پاشو گم کرده بود بعد به دختره گفت خودت مگه همینو نمیخاستی فککنم واقعا رابطه داشتن ولی اخه چرا دختره نرفت ازمایش بده و.. 

بابام امشب گفت میکشمت نمیزارم مدرسه هم بری میشینی تو خونه کار میکنی 

بخاطره ابروش حاضره منو بده به اون

حالم بده چیکار کنم

من چجوری با اون زندگی کنم😭😭😔

خدایا خودت منو بکش 

منتظری خودم خودمو بکشم؟؟ نکن اینکارو با من

وا چرا اینجوری پدرت ابروش مهم تر از تو براش 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

تاپیک های قبلت نرفته ندید میگم بهم بزن نامزدی رو‌ فوقش یک هفته یا یک‌ماه هم کتک بخوری دیگه بدترینش رو‌در نظر گرفتم واست. ولی آینده ت اندازه ادامه نامزدی سیاه نمیشه حداقل میدونی موقتی و راحت میشی ولی اگه ادامه بدی تا ابد خودت و بچه هات در عذاب و رنج و بدبحتی خواهی بود.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واس زندگیت بجنگ اه و ناله چیه

میدونم سخته خانواده پشتت نیستن اما تو تو روشون وایسا نزار عمرت و جوونی حروم شه،تو با این آدم زندگی کن نیستین

پس بجای گریه حتی تهدیدشان کن بگو اگ جدا نشم خودمو میکشم بیشتر ابروتون میره،یا با مظلومیت راضیش ن کن بگو آقا من بچتونم ن دشمن،

وای اسی کاش میتونستم کمکت کنم

وا چرا اینجوری پدرت ابروش مهم تر از تو براش

خانواده نامزدم گفتن دختره پزشک قانونی نرفته یعنی رابطه نداشتن ولی من فک میکنم داشتن

بعدم با اون دختره سه سال دوس بودن حتی موقعی که با من نامزد کرد این خیانته کمی نیست😭

میگه ابرومون میره چیکار کنم

واس زندگیت بجنگ اه و ناله چیهمیدونم سخته خانواده پشتت نیستن اما تو تو روشون وایسا نزار عمرت و جوونی ...

گفتم به خانواده نامزدمم گفتم خودمو قبله عروسی میکشم

بخدا اگه اینطور بشه منوبدن رگمو میزنم یا خودمو از پشتبودم میندازم میکشم

خانواده نامزدم گفتن دختره پزشک قانونی نرفته یعنی رابطه نداشتن ولی من فک میکنم داشتنبعدم با اون دختره ...

بدرک چرا ابرو شما بره همه جا بگین پسره بایکی دیگه بوده مادرش راضی نبوده اومده تورو واسه پسرش بگیره الان دست پسرشون رو شده و پدرت هم گفته دختر ب مرد عوضی ک با آبروی ما بازی کرده نمیدم طلاقت رو بگیره راحت 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

گفتم به خانواده نامزدمم گفتم خودمو قبله عروسی میکشمبخدا اگه اینطور بشه منوبدن رگمو میزنم یا خودمو از ...

خب چی گفتن؟

یعنی با این حال باز قصد ادامه دارن،عجب آدمایی پیدا میشن

ببین اگ دیدی نمیشه یه چندتا قرص بخور در حدی ک حالت بد شه شاید خانوادت به خودشون اومدن

تاپیک های قبلت نرفته ندید میگم بهم بزن نامزدی رو‌ فوقش یک هفته یا یک‌ماه هم کتک بخوری دیگه بدترینش ر ...

بابام میگه ابروم میره 

میگه اسمتو دوتا نکن فک میکنی طلاق بگیری شاه میاد بگیرتت؟ 

امشب حتی گفت میکشمت😭

اسی با پسره حرف بزن بگو اگ ازدواج کنیم زندگیو برات سیاه میکنم،کاری کن خودش عقب بکشه

مامانم گفته باهاش حرف نزن کلا سیم کارتامم دراوردم بهم زنگ نزنه

نمیدونم مامانم قبول میکنه یانه بهش بگم بزاره من اونو راضی کنم

فردا بهش میگم ببینم چی میشه💔

بابام میگه ابروم میره میگه اسمتو دوتا نکن فک میکنی طلاق بگیری شاه میاد بگیرتت؟ امشب حتی گفت میکشمت😭

عجب پدر بی فکری داری 

کارت خیلی سخته فقط خودت میتونی زندگیتو نجات بدی پس کم‌نیار و سرسختانه جلوشون وایسا 

الان پدرتم نمیدونه چی درسته چی غلط ۲ فردا دیگه زندگی بهتری داشتی بهت میگه خوب شد جلوم وایسادی

مهربون باشیم
مامانم گفته باهاش حرف نزن کلا سیم کارتامم دراوردم بهم زنگ نزنهنمیدونم مامانم قبول میکنه یانه بهش بگم ...

ببین با این وضع مطمعنا خانوادتم ته دلشون راضی نیست،

دلم روشنه،ایشالله ک راحت شی از این مردک

بدرک چرا ابرو شما بره همه جا بگین پسره بایکی دیگه بوده مادرش راضی نبوده اومده تورو واسه پسرش بگیره ا ...

خانواده نامزدم گفتن اون دختره چن ده بوده همچنین چیزی حقیقت نداره و.. 

بابامم هم بخاطره ابروش هم اینکه دیگه فهمیده واقعیت نداره موافقت کرده

ولی رفتاری که نامزدم داشت و چتاش با اون دختره من میدونم رابطه داشتن😭

بابام میگه ابروم میره میگه اسمتو دوتا نکن فک میکنی طلاق بگیری شاه میاد بگیرتت؟ امشب حتی گفت میکشمت😭

ببین حتی بکشتت (که نمیکشه)خیلی بهتر از ادامه دادن اون زندگیه. بعدم ازدواج نکنی بهتره تا با یه انگل ازدواج کنی

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••